T-24 8 ay önce yaşadığım ruhsal bunalımdan dolayı yani 3 harflilerin musallat olmasından dolayı inanılmaz kötü günler yaşadım öldürmeye çalıştım kendimi etrafıma zarar vermeye çalıştım ama isteyerek değildi rahatsız ediliyodum bigün kayınvalidemle çatıştım benim o anlarımı telefona çekip akrabalarına dinletmiş herkes benle küs kocam beni sevmiyo istemiyo kayınvalidem baypas oldugunda gül gibi baktım Ama o bana zor günümde katlanamadı bana ailesiyle olan terbiyesizliklerini kimseye anlatma diye tembihlerken şimdi beni ellere anlattı dinletti çok kötüyüm çok yorgunum terkedip gitmek istiyorum engelli oğlum var ailem bakamıyo panik atak hastası oldum yoruldum dicem o ki beni rahatladın ferahlatın fevri olmayın nolur yumuşadın sakinleştirin
Damla_eflin T-24 Sürekli abdest al ve kuranini oku inan canım çok rahatlayacaksin. Hiçbir şekilde huzur bulamaz kaynanan sen merak etme. Cocugunla vakit gecir, kocanla arani düzelt ve o gereksizi boşver❣️
demetsina T-24 Doktora gittiniz mi ben 3 aylık bebektim bunları yaşamaya başladığımda 40 yaşındayım hala devam ediyor bir ara şizofren miyim diye düşünmeye başlamıştım sonra yapılan bir araştırmanın şizofrenin 20 yaşlarında başladığını eğer bebeklikten yada çocukluktan beri varsa o kişilere spiritüel deniyormuş o makaleyi okumak beni çok rahatlatmıştı bir de sürekli ayetel kürsi Fatiha ihlas felak nas okuyun kesinlikle yaklaşamıyorlar tabi ki her şeyin kötü olduğu kadar iyi yanları da var yaşadıklarım beni RABBİM’e çok yaklaştırdı ayrıca hayatımda önemli bir değişiklik olacağı zaman mutlaka onunla ilgili bir rüya görürüm ve çıkar eşim bile bazen inanamıyor ama emin olmak için mutlaka dra gidin ALLAH korusun şizofrense emarda belli oluyor bir de bende hiç saldırganlık olmadı
T-24 Damla_eflin boşversem bile kovam illa annem de annem diyo sen kimsin ki gözümde diyor Kışın namazımı kılıyodum şuan neden bilmiyorum ama bıraktım tesettüre de girdim
dikkatbebekvar demetsina nasıl anlamışlar 3 aylıkken bunları yaşadığınızı, merak ettiğimden soruyorum
T-24 demetsina doktora gittim emar çekildim hemde 3 defa hiç bişey yok kan tahlilleri temiz panik atak dediler 5-6hocaya gittim hepsi aynı şeyleri dedi bu kızın kurtarın sonu kötü kayınvalidem de kulağıyla duydu ama beni o da vurdu sırtımdan şimdi iyiyim o konularda rahatım ama çok yıprandım antidepresanın faydası yok 3 tane içiyorum
demetsina dikkatbebekvar Havale geçirmişim önce iki ay üst üste ama ateşli havale değil hiçbir şey yokken bir anda geçirmişim bir sonraki ay aynı gün tekrar geçirmişim sonrasında uyurken yada yalnız kaldığımda çığlık çığlığa ağlıyor muşum annem beni zor sakinleştiriyormuş aklım başıma gelmeye başladığında 3 4 yaşlarımda falan hatırlamaya başladım kötü insanlar görüyordum ve birden tipleri değişiyordu gözleri zaten farklı renkte böyle gri gibi önce samimi ve iyi davranıyorlar sonra gerçeği farkediyorsun kabuslar hat safhada dra götürdüler hocaya götürdüler muskalar taktım görmek istemiyorum diye ağlıyordum arkamdan deli dediklerini bile duydum çok üzülüyordum uykuda yürümelerimde vardı üzgün yada duygusal olduğum zamanlarda görüyordum yaşadıklarımı bir bilsen Ayetel Kürsiyi RABBİM bana rüyamda öğretti uyandığımda hala hatırlıyordum komşuya gidip sordum rüyamda bir dua okudum hemen beni rahat bıraktılar bu hangi dua dedim okudum dedi sen ayetel kürsiyi okuyorsun sadece bir yeri eksik dedi RABBİM hep benimleydi öyle kötü durumlardan kurtuldum ki şükürler olsun bunu öyle herkesle de konuşamıyorsun deli diyorlar sende yaşadığın için anlattım yoksa kolay kolay bu konuyu açmam ben
demetsina dikkatbebekvar Kusura ben sizi forumu açan hanımefendi sandım o yüzden sende yaşadığın için anlattım dedim o anda bebeğimle ilgileniyordum
T-24 Elsnazan Aslında benim böyle olmam tek bir sebebe bağlı değil 2020 yılında çocuğumun engelli olduğunu duydum yani öğrendim 2021 yılında babamın kanserden kaybettim 2022 yılında Ailemde herkes ameliyat oldu ben baktım 2023 yılında ise bu denli zor günlerden geçtim çok yıprandım psikolojik açıdan berbat bir haldeyim psikolojik tedavide aldım konuşarak hiçbir fayda etmedi yaklaşık 2 yıl aşkındır antidepresan kullanıyorum şu an faydasız gibi birikmişliklerimi verdiği sıkıntılardan Doğan şeyler yaşadım Bir de eşim ve Eşimin ailesi hiçbir zaman beni duymak görmek anlamak istemedi her zaman abartıyormuşum her zaman yalan söylüyormuşum gibi algıladalar ve ben bu kadar zor zamanlar geçerken yani yaşarken Kayınvalidem karşıma geçti ve kahkaha attı bana 8 aydır görüşmüyorum hocam Annemle annem diyor ne yaparsa yapsın annesine tutuyor her şeyde her şekilde tek başıma kaldım
Nanem123 T-24 Allah yardımcın olsun canım tez zamanda Şafii ismi hürmetine şifa versin kaynananı da Allah’a havale et durumunu biliyor alttan ala bilir öbür akrabalarınız bilmiyormu ki hemen size küsmüşler
T-24 Nanem123 yaşadığım bu sıkıntıları onlar da biliyordu ama hepsi kayınvalideme inanmayı tercih ettiler hiçbirisi arayıp bir kere de halin nasıl demediler çoktan Allah’a havale ettim aylardır Sabrediyorum Ama bazen sabrederken de çok yoruluyorum ya da böyle aklıma geliyor akşamdır özellikle duygulanıp ağlıyorum etrafımdaki insanları anlatarak sıkıp bunaltmak istemiyorum çıkmazda gibiyim yani
Meri-Mel T-24 Güzelim öncelikle sana Allah cennet vesilesi bir evlat vermiş Rabbim onu sensiz bırakmasın,Rabbim hiç kimseye böyle bir kötülük nasip etmesin kaynanadan da uzak dur şeytanın vücut bulmuş hali Allah’a havale
T-24 Meri-Mel ama ben oğlu mu bensiz bırakmayın Defalarca denedim aylardır görüşüp konuşmuyorum bile bayramlarda götürmüyor gitmiyorum hafta sonları oğlumu alıp götürüyor Ben Kalıyorum evde yalnız başıma onları onda o kadar çok iyilik yaptım ki kendisi bile demiştim o da yaptığın iyilikleri öz kızım yapmaz demişti Şimdi ise beni sırtımdan en ağır şekilde vurdu başıma kaldım üstümü bir yerden kalkamıyorum kocam koca değil kalkmamı istemiyorum daha da çok yerde kalıp sürünmemi istiyo Ailem bana` sahip çıkmıyor tek başıma hareket etmeye asla güvenim yok Mecbur Kocamın eline bakıyorum maddi olarak manevi olarak da o da beni süründürüyor
T-24 elmaliturtam Şu an sadece antidepresan kullanarak rahatlamaya çalışıyorum Başka türlü hiçbir yardım almıyorum
busratrnn T-24 Allah yardımcın olsun büyük sıkıntının arkasında büyük mutluluk var demek ki şu an burda ezan okunuyor rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlı olanı versin yavruna içinde bütün hastalarada şifa versin acilinden
T-24 busratrnn aminnn allah razı olsunnnn çok teşekkür ederim sizlerinde sıkıntıları gitsin herkes mutlu olsun
demetsina T-24 İyi olmanıza çok sevindim boşverin insanoğlu nankör ne yaparsanız yapın yaranamazsınız öncelikle bu dünyada en değerli kendinizisiniz öncelikle bunu düşünün hiçbir şeyi kafaya takmayın takmamaya çalışın onlarda yaşattıklarını yaşayacaklar buna da emin olun başınıza gelenler gerçekten çok ağır ALLAH beterinden korusun ama yanınızda ona çok iyi bakarsanız sizi cennete götürecek bir melek var unutmayın RABBİM kaldıramayacağımız yükü sırtımıza yüklemez demek ki siz çok güçlü bir kadınsınız kendinizle gurur duyun ❤️
bal203 T-24 psikolojik sikintiniz yoksa antidepresani kullanmayın instgram kullanıyorsaniz sır hazinem diye sayfa var ismi hilal hoca yaziuor zaten ona muhakkak mesaj at gec goruyor WhatsApptan falan yaz bakim yapiyot ve okuyor hemen rahatlarsin
visneli_turtamm T-24 üzüldüm adına canım,ama unutma ki her gecenin bir sabahı var ,bu günler geçecek elbet,sen sadece dua et, Allahım en kısa zamanda ferahlık versin, herşey gönlünce olsun ❤️