duydum Bebeğim 11.5 aylık doğru düzgün yemek yemez sürekli emmek ister tuvalete bile zor gidiyorum o derece ben artık dışarı tek başıma veya kocamla çıkmak istiyorum ihtiyacımız var ben olmadığımda biberonla inek sütü verseler olur mu sizce??
Meli1 duydum doktorunuz izin verdiyse inek sutu verilebilir miktarini doktor belirler bnm doktorum 2 su bardagina kadar icebilir gunluk ama sn yine de bnm tavsiyem 1 bardagi gecirme demisti inan ictikce uykusu daha cok duzene girdi ek gidaya da alistirin gerekirse parkra sokak da yedirin benm ki salincak da yiyo
gunes0312 duydum inek sütü 1yaşına kadar yasak diye biliyorum mama neden vermiyorlar yada senin sütün? Hatta büyük bile yani neden yemek vermeyi düşünmediniz
Yeliz2979 duydum Benim bebeğim de emerek uyuyor ama anneme bırakınca karnını doyurup bir şekilde sallama kolunda piş pişleme vs bir şekilde uyutuyor her saniye meme mi bulacağız önemli bir işiniz vs de olabilir.🙂
momybaby Meli1 sutte kazein var cnku. o yuzden uyku yapıyor. fakat kazein zararli. ovmeden önce araştırıp bilgi sahibi olsaniz keske
duydum gunes0312 zaten 15 gün sonra bir yaşında canım yemek vermem mi tabii veriyorum ama emmeden uykuya dalamıyor onun için ben dısardayken ne yapılabilir çözüm arıyorum
Meli1 duydum 2 dir gece veriyorum bi bugun gunduz de verdm cidden gunduz de oyi uyudu bizim gunduz uykularmz cok skntili degildi de gece 2 3 kalkardi inanin dun bi erken yatirdik ondan kaynakli 5 de kalkti 5 e kadar hiç uyanmadı onceki gun 6.5 a kadar uyanmadi sukur sutun etkisi de olablr 1 yasa girmis duzene girmiste olablr
uzumlukekinmom duydum sütünüzü sağabilirsiniz. Onun dışında 9 aylık bebeğim dr bugün bana inek sütünü suyla karıştırıp verebilirsin dedi çok az . kesin karşı çıkanlar olur şimdi😂😂
uzumlukekinmom duydum bilmem dr öyle söyledi 🙄 uydurmadım kız 😂 belki yeni başlayacak böbreklerini yormasın diyedir .
Tubasahra duydum Ağır gelmesin diye.Benim oğlum emmedi.Hiç bi mamayı kabul dr etmedi doktor bana da süt ve su kariştır ver demisti bundan 10 sene önce. Bu arada gözünüz aydın.
eylulcakir duydum bana mı ne ? Günlerce post açtın dert yandın şimdi sanane mi olduk bize ne ise neden yazıp duruyorsun burada 😅
Ardenaden duydum a cikti mi uzldm ya keske kalsaydi dayalci koca Alahim insalah alkollu yine arac yakalatirda bida sana vuramaz tumden iceriye alirlar
gencmom_ duydum kocanız nasıl çıktı? Ekstra inek sütü zararlıdır çocuga öyle pat diye verme Ekstra olarakta senin çocugun meme bağımlısı süt değil.
Ardenaden duydum nasl yok dedi devlette bunu beslemeyelim dedi ddemkki hakli olrk😀zaten sen bu dayakci alkolikten memnunsun az daha dovsun demislerdir eh napcan laftan anlamayanin hakki kötektir
gencmom_ duydum gece emmesini kes Bu geceden itibaren uyansa dai inat et verme Su ver çok ağlarsa sırtını ov Eee Eee yap meme yok de gibi gibi