Defneliva_ Fistiklokum48 hmm benim bebegim de öyle istemezken geri cektiginde kafasını acıyordum sesi duyunca hemen agzıyla meme arıyordu🤷♀️ O zaman veriyordum agzına😂
Fistiklokum48 Defneliva_ ne güzel siz çözümünü bulmuşsunuz ☺️ Bende bir deneyeyim şansımı bakalım nasıl olacak
Fistiklokum48 hilaleo inşallah düzelir şimdilik en azından 2-3 dakika emiyor sonra itiyor mama dediğiniz gibi pahalı ve anne sütü tabiki daha sağlıklı umarım düzelir 🙏
Fistiklokum48 Defnecikkk bende sizin yaptığınızı deneyeceğim inşallah bizde de işe yarar teşekkür ederim 🙏
Defnecikkk Fistiklokum48 o ise yaramazsa sabahtan ilk emzireceginizde elinize pudrasiz temiz bir eldiven giyin serçe parmağınızı bebeğin üst damağına degdirin emme refleksiyle emecektir. Sonra elinizi çekin hızlıca memeyi verin buda ise yarsr
Fistiklokum48 Nur-kuzey-2019 zorlayınca mümkün değil tutmuyor kendini itiyor elleriyle itiyor ağlıyor deli gibi 😔 sağıp vermeyi deneyeceğim
Merveyavuzktm Silikon ucu verdikçe göğüs ucunuz çıkmaz ama benimde göğüs ucum yoktu süt sağma makinesiyle sağarak ucunu birazda olsa çıkarttım bebeğimi emzirmeye başladım hala göğüs ucum yok ama bebeğim emmeye başlayınca çıkıyor