Aseynaa Minikkoalam ya çok pahalı demezseniz Diyarbakır Memorial hastanesinde Mehmet Celaloğlu var. Ben doğdu doğalı ona götürüyorum çok çok memnunum. Çok ilgili bilgi de veriyor tüm sorulara daha sen sormadan cvp alabiliyorsun kesinlikle tavsiye ederim en azından arada götürürsünüz sürekli olmasa bile
Mavisim Aseynaa inanın hepsi pahalı mustafa hocaya 300 lira ödüyorum yaptığı testlerde cabası artık gözüme gelmiyo eşim memoriale ortak oldum diyo o kadar çok para veriyoruzki😂😂😂
Minikkoalam Mrnadar hayır siz ona mı götürdünüz ben diyabdakırda hep erkek doktora götürdüm. İyi bir doktor mudur
Duru-bebek Minikkoalam mrb canım ben kızımı 8 ay boyunca sultan hastanesinde ebu Ziya barış diye bir doktor var ilaca karşı çok iyi bir doktor. Ücreti de gayet uygun ama sonradan kızım rota virüsü kaptı önerilere göre dicle memoriala gittik o da Harika bi doktor yalnız fişi 390 tl
Minikkoalam Duru-bebek Mustafa Taşkesen dedikleri doktor mu? Ya ne kadar pahalıymış ama ya 300-400 liradan bahsediyorlsr bir muayene için
mydearchldren0219 Mavisim ben oğlumu götürdüm ağır bronsıt olmustu doktora cocuk mama ıcmıyor tıkanıyor öksürük başladı dedım normal atak donemı dedı ( Nebi Sincar ) sonra batı hastanesıne şeyhmus beye götürdüm harıka bı doktor acil yatıs yaptı çok kötü olmustu yavrum düşünün okadar agır bronsıt olmustu .
Mavisim mydearchldren0219 inanın kızım ağır hasta olduğunda götürmüyorum ona zaten genel kontrolde götürüyorum
mydearchldren0219 Mavisim bende bilmıyodum agır hasta olduğunu götürdüm anlamadı atak dedı1 hafta ıcınde cok kotu oldu büyük ınsan gıbı öksürüp tıkandı cok kotu oldu şeyhmus beye götürdüm yatıs yaptı agır bronsıt dedı hıc goturmedınmı doktora dedı .
Mrnadar Minikkoalam bn iki defa götürdüm çok sevecen bir doktordu gayet ilgilendi ben memnun kaldım isterseniz birde ona götürün belki sizinde kafanıza yatar 😊
Minikkoalam Rojin21 uygunmuş aslında memoriala göre felan ücreti de aklımda bulunsun randevu için telefonla alınabiliyor mu
Aseynaa Minikkoalam Ocak ta zam geldiyse bilemem ama bi sorun isterseniz yarım saat sürüyor muayene gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz
Melek36 Minikkoalam memorial prof Mustafa taşkesen. Çok guzel muayene ediyor. Biz çok memnunuz. Ayrıca yine aynı hastanede bir arkadaşım ersin gözkeseri de çok övdü, çok memnun olduğunu söyledi. İkisini deneyebilirsin.
Minikkoalam mydearchldren0219 şaşırdım gerçekten dinlememiş miydi ciğerlerini doktor öyle bi bronşiti göz ardı edecek kadar🙄
Minikkoalam Mrnadar hadi ya demek ilgilendi inanın hasret kaldık biz...menenjit aşısını sormuştum ne zaman yaptırılıyor diye önceki aylarda ismi lazım değil bir doktora, istediğiniz zaman yaptırın dedi..ben nerden bileyim zamanı mı a doktor diyemedim....