Lilybaby GunesSila gece eğlenmeyi içmeyi yurtdışına tatile gitmeyi işe gitmeyi kafa dinlemeyi kocamla uyumayı istediğim saatte sevişmeyi sigara içmeyi ve daha pek çok şeyi özledim
limonzeytinmom GunesSila 3 senedir gece karanlık ve sessiz odada istediğim saate kadar uyumayı, sabah uyanınca aaa bugün yapacak işim yok yatak keyfi yapayım demeyi özledim 🤣🫶 5 ve 5.5 aylık kızlarım var
delirmeceler GunesSila deli gibi spor yapmayı özledim eski kıyafetlerime giymeyi özledim ve en özlediğim kamp yapmayı çok özledim
0907 GunesSila boş oturmayı, kocamla vakit geçirmeyi, saatlerce ve hatta günlerce dizi film izlemeyi, aklımıza geldiğinde dilediğince gezmeyi dilediğimiz yere gidip kalmayı. UYKUMU ALMAYI. Kendimi. Boş olan tüm vakitlerimi. Ve daha nicesini
ikiekmekaldimevegidiyorum GunesSila Deliksiz uyumayı ve geç uyanmayı, birinden bağımsız hareket edebilmeyi bunu ara ara özlüyorum uyku kadar değil 😂
Aslicamm GunesSila ben de aynı şekilde. Bugün kuzenime gittik oğlu aksam uyuyodu sabaha kadar oturmuş akşama kadar yatiyodu eski günlerim geldi aklıma ben de her tatilde öyleydim o kadar özendim ki 😢😂
Papatya-eylul88 GunesSila uykuuuu ahhh canım uykumm benim.ne güzel uyurdumm🤌🏻🤌🏻bide boş boş oturmayi🤦🏻♀️🤣
Tatlican GunesSila Kızım bebekken 1bucuk yil agladi oyuzden sadece sessizligi özlemiştim normalde uykuyu aşırı severim ama inan önceligim sessizlik olmustu.
Zeliff GunesSila canımın sıkılmasını😅 sıkılacak vaktim yok. İki dakika otursam annicim şimdi ne oynayalım diye yanımda bitiyor fıstık hanım 🐥
elifguven Kocamla sevgili olduğumuz zamanları saatlerce dışarda gezip alışveriş yapmayı kitap okumayı kendimi dinlemeyi uzun uzun banyo yapmayı arkadaşlarla kafede saatlerce dedikodu yapmayı:)