kuzeyegeee ilknisa ben arçelik 18lik inverter olanını kullanıyorum evimde salonumda küçük 26 da falan serinletiyor memnunum kışın biraz daha zor oluyor tabi ısıtması odanız küçükse 18 lik yeterli gelir
Hamburgerr ilknisa bizdeki kaçlık bilmiyorum açıkcası annemler almıştı bize bıraktılar. arçelik çok memnunum
ilknisa kuzeyegeee 18 lik düşünüyoruz bizde salonum 25 m2 ama kararsız kaldım arcelik kullanan tanıdık da olmadığı için sormak istedim
[silindi] Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama alabileceğiniz kadar yüksek dereceli sogutanini alın. İleride zamlaniyor malum. Bütün evi sogutursunuz. Tek oda içinde dereceyi ayarlarınız yine. Ama bütçe müsaitse soğutma derecesi düşük olanı almayın
ilknisa [silindi] arcelik 18 likit düşünüyoruz ama marka olarak iyi mi bilemediğim için sormak istedim
kuzeyegeee ilknisa 1 sene olucak alalı gayet güzel ben memnunum 24 lükler bütün evi ısıtıp soğutuyor ama ona göre elektrik faturası getiriyor malesef
Fatma61 Ben 24lü kullanıyorum giriş kapımın üstüne taktırdım evim 80m2 gayet iyi soğutuyor çok memnunum girişte olduğu için çarpmıyorda