dkare Ben Siveno’nun köpük şampuanını kullanıyorum doğduğundan beri, hiçbir sorun yaşamadım çok şükür kokusu da güzel içeriği temiz bir ürün olduğu için tercih ettim, deterjanını da kullanıyorum aynı markanın 👍
xbebegimx Niss1 tum urunleri siveno kullAniyorum evdeki temizlik malzemesine kadar siveno 🙂 assiri memnunum
Niss1 maviiiissss kafa derisi ve vücudunda kızarıklıklar çıktı şampuandan olduğunu farkedip hemen kullanmayı kestim
betulunmevasi biradamavisi bende pureseed yazmaya gelmiştim kızımın saçlarını uzattı parlıyor ve taraması da kolay sac açıcı spreyi olmadan kolaylıkla açılabiliyor Niss1
meriahsen İlk başta sebamed kullandım kızımın cildinde kuruluk yaptı sabunu ve şampuanı sonra Ecowell aldım çok memnunum içeriği temiz ve güzel kokusu var ve kullanmaya başladığımdan itibarende saçları uzadı onun vücut losyonunuda kullanıyorum cildini yumuşacık yapıyo
Sinem1205 Sonsuz32 evet kesinlikle dalin kullanmayın lutfen annemde kucuk kiz kardesime surekli dalin kullanmış suan 15 yaşında 5 yıldır ara ara cilt rahatsızlıkları yaşıyor biz tamamen dalinden olduğunu düşünüyoruz
meltem32 ilk unu baby le basladık cocugun sacı bıgunde yaglanıyodu ondan sonra mustela kullanmaya basladık cok ıyo geldı
defnemdunyam Niss1 dalin kullandım cildini çok kuruttu egzama oluştu mustela başladım çok memnunum egzaması da geçti şükür
minikurabiyem493_ 3 aylık bebeğim siveno kullandık iyi gelmedi doktor önerisi üzerind La roshe lipikar şampuan ve kremini kullanıyoruz. Cildi atopik ve kuru bebeğimin