Unicorn67 Hale0108 merhaba ben sivenonun fisfisli olanından aldım ama henüz kullanmaya başlamadım doktor siveno yada incia önerdi sivenonun deterjanini bulaşık deterjanini kısaca herseyini kullaniyorum çok memnunum
Umutoglum msaf5152 Oglum da beyaz tenli antalya da yaşıyoruz 50 dereceyi buluyor hava. Mustela kullanıyorum çok memnunum sürümü çok kolay biraz parlaklık veriyor sadece
uykusuzluklarinanasi msaf5152 incia kullanıyoruz hatta 3 aylık. temiz içerikli olduğu için minik minik sürebiliyoruz. hem sürmesi çok rahat hemde yapış yapış durmuyor çok memnunum
TuubaArden Ben de alacağım da kullananlar cevaplayabilir mi? Siveno’nun losyonunu mu yoksa kremini mi önerirsiniz?
The_paues msaf5152 ben siveno aldım temiz içerikli diye 7 aylık oğlum 1 defa kullandım kollarına ve yüzüne kolunun birinde kızarıklık oldu alerji mi yaptı acaba anlayamadım
tugbacds catcilek benim doktorum 6 aya kadar güneş kremi sürmeyin ve denize sokmayın dedi havuz kesinlikle yasak zaten ama siz bilirsiniz
Tubacnr0 msaf5152 exwell gece sene kullandım aşırı memnun kaldım azıcık bile kızartmadi araştırın isterseniz
Melisacom msaf5152 minoris organik güneş koruyucuyu sipariş verdim kızım için aşırı beyaz o yüzden doktor tavsiyesiyle deneyeceğim bakalım araştırmanızı tavsiye ederim
balbebekmom @“msaf5152”#p31432533Trukid 30+ / eczacıbaşı daylong 30 + / temiz içerikli bebeklere güvenle kullanılır.🥳🥳