Elsnazan Feyzosumunannesi Suan e bebekte 2 inci herhangi bir ürün %50 indirimde ben dün aldım bakın derim
catcilek msaf5152 bebeğim 5 aylık iki gündür yazlıktayız didimde burası 42 derecelere kadar çıkıyor dün kullandık denize girdik hiç kızarmadı teni beyaz kızımın Mustela
tugbacds catcilek benim doktorum 6 aya kadar güneş kremi sürmeyin ve denize sokmayın dedi havuz kesinlikle yasak zaten ama siz bilirsiniz
Nurrose msaf5152 ben siveno kullanıyorum sürümü biraz ağır ama cildine yedirdikten sonra beyazlık kalmıyor kendim de kullanıyorum arada hafif yüzümün rengi açılıyor hatta
Nurrose D_deniz ben kullandım sürüşü biraz zor hani losyon kadar kolay değil ama ortalama diyeyim cilde tamamen yaydıktan sonra da beyazlık kalmıyor
Unicorn67 Hale0108 merhaba ben sivenonun fisfisli olanından aldım ama henüz kullanmaya başlamadım doktor siveno yada incia önerdi sivenonun deterjanini bulaşık deterjanini kısaca herseyini kullaniyorum çok memnunum
Burcum111 msaf5152 bıkaçgündür denizdeyiz. Bebeğimin cildi beyaz ve hassas sebamed kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadık memnun kaldım
[silindi] msaf5152 bioderma kullaniyorum kizima cok memnunum asiri beyaz tenli bi bebek ve hic yakmadi 😊
msaf5152 [silindi] benim oğlumda çok beyaz tenli o yüzden en iyisi olsun diye karar veremedim henüz 🌸
Umutoglum msaf5152 Oglum da beyaz tenli antalya da yaşıyoruz 50 dereceyi buluyor hava. Mustela kullanıyorum çok memnunum sürümü çok kolay biraz parlaklık veriyor sadece