Poyrazdemir2 Kızım 50 günlük doğduğundan beri genelde yeşil kaka yapıyor hanımlar bu normal mi ? Arada sarımsı oluyor ama genelde yeşil renkte . Anne sütü alıyor sadece
Esra_Omer_Alp Poyrazdemir2 yeşil olunca ya sancısı olur yada kulağı ağrır biz ilk muayeneye gittiğimzde kakasını yeşildi doktor bunun sarıya dönmesi lazım dikkat et demişti
nnoktaa Poyrazdemir2 emzirmeniz nasıl? Memeyi kendi mi bırakıyor siz mi bıraktırıyorsunuz. Yeşil kaka ön süt son sütle alakalı.
evlatkus Poyrazdemir2 benim bebeğiminde bikaç gündür kakası yeşil günde 3 kere anne sütü alıyor gerisi hep mama. Bugün doktora sordum normal dedi bu arada 40 günlüğüz
Poyrazdemir2 Prensim_06 ilk çocuğum sadece sarı ve tanecıklı olurdu bu bebegımde böyle olunca garipsedim 😂
annesininbebisi Benimki 2 ay 18 günlük bazen o da yeşil kaka yapıyor bazen sarımsı yeşil falan oluyor ama hiçbir problem yaşamadık sanırım normal ya bizim yiyip ictiklerimizden oluyor büyük ihtimalle
Poyrazdemir2 Esra_Omer_Alp doğduğundan ber öyle ama o zaman hep sancısı var , bilemedim genelde huysuz da değildir
iremerkooc Esra_Omer_Alp bizimkide 3 gündür yeşil kaka yapıyor ve kulağını çekiştiryor buundan mı kaynaklanıyor
Poyrazdemir2 nnoktaa bir memede en az 20 dk kalıyor sadece ön süt aldığını sanmıyorum 20 dk da son süt mü kalır hatta o da en az diyorum yarım saatte bile tek memeyi emdiği oluyor
Poyrazdemir2 Esra_Omer_Alp aylık kontrolünde söylemiştim normal demişti ama bilemedim 2. Ay kontrolünde tekrar sorarım bugün mesela sadece 1 defa sarı kaka yaptı gerisi hep yeşildi bi de su gibi kaka da yapıyor bu da normal mi
Poyrazdemir2 evlatkus ben dikkat ettim yeşillik yediğim zaman yeşil oluyor 😂 özellikle her gün bol marul yerim ondanmıs bi kaç gündür yemiyorum sarıya döndü
Mammamiaa Poyrazdemir2 kakasinda mukus varsa devamli ozaman sorun olabiliyor yoksa benimkide yesil yaptigi cok oldu