miray8 İyi geceler hepinize 9 ay aşısı ağır mı geçiyor kan tahlili vs oluyor diyenler var acaba doğru mu bilgisi olan var mı acaba
Snglkargc_0107 miray8 hiç bi yan etki olmadı bizde kan tahlili vs yaşına girince dedi doktorumuz 1 ay sonra yaptıracağım bende 1 yaşında
Hicran12 miray8 9. Ay asısı e mabızda olmayan kampanya br aşı kızamık arttıgı ıcın yapılıyor benım arkdaşlarıma böle bır aşı söylenmedı ıstanbulda yaşamalarına ragmen oyuzden bende yaptırmadım
Denis32 Biz dün olduk aşı takviminde yok ama drumuz önerdi suriyeli afgan farklı ülkeden insan çok var takvimden kalktı ama biz yapılmasını öneirriz dedi bizde yaptırdık çok şükür bir sıkıntımız olmadı inşallah olmazda 2. Doz var 12 ayda
Hicran12 miray8 yumurta alerjisi olup olunmadıgı soruluyor varsa hastanede yaptırılıyor bıze böyle söylenmişti
Hicran12 Snglkargc_0107 bizde yazmıyor e nabızda da yazmıyor aşı takvimi kagıdında yazmıyor zaten her saglık ocagı yapmıyor
Hicran12 Snglkargc_0107 6. Ay da var aşı sonrakı ası 12 . Ayda yazıyor 1 yasında yaptırdım zaten kızamık aşısını ve dıgerlerını ben ıstanbulda yaşıyordum farklı şehıre gectık ıstanbulda yaşayan arkdaşlarıma saglık ocaklaor böle bır aşımız yok dediler
Snglkargc_0107 Hicran12 bizimkiler yapmamızı tavsiye etmişti 9. ayda yaptırmıştık dediğiniz gibi her sağlık ocağı yapmıyor olabilir arkadaşların bebeklerine de yapmışlardı
Hicran12 Snglkargc_0107 evet bende çok önemli bir aşı olsaydı her şehırde her saglık ocagı yapar dıye dusundum yaptımadım cok şükür bır sıkıntı olmadı aynı aşı 12. Aydada vardı onu yaptırdım
Snglkargc_0107 Hicran12 çok şükür iyi yapmışsınız 1 yas aşısı ates flan yaptı mı peki bizde temmuzda yaptıracağız
Hicran12 Snglkargc_0107 hayır yapmadı 3 tabe aşı oldu ıkı bacaktan bır tane koldan yaptılar kızım hıc bır aşısında ateşlenmedi huysuzluk da hıc yapmadı aşılar bizde
Hicran12 Snglkargc_0107 bızımde agustosta 18. Ay asısı car cevrenızde varmı yaptıran cok agır dıyolar
Egenin_pamugu miray8 evet ebesi aşıdan 1 hafta önce Dr bi tahlil yaptırmamız gerektiğini söyledi zor mu diyorlar