bsradmlpnr Selam kızlar oğlum 11 aylık olmak üzere ve poposunda afedersiniz iç kısmın da sivilce çıktı özellikle kaka yaparken daha da artıyor kabız değil aslında neden böyle anlayamadım chicco nun pişik kremini kullandım kızarıklığa iyi geliyordu ama bu sivilceye fayda etmedi böyle bişi yaşayan var mı acaba ne yapmam gerekiyor 😔
Sureyya bsradmlpnr benim oğlumda öyleydi mantar olmuş krem verdi doktor kullandık bi doktora gösterin. Birde mutlaka günde bir kere olsada ılık suyla yıkayın ve kurulayın.
Kbraiyksp bsradmlpnr geçmiş olsun canım az önce bir arkadaşada yazdım benim kızımdada aynısı oldu enfeksiyon dedi dok. Hemen bize antibiyotikli bi krem yazdı içerisinde kortizon yok 3 sefer kullandım hemen geçirdi bi doktoru görsün bence farklı tedavi uygular belki 🤷♀️
Rosemary Merhaba, yine birisi böyle bir başlık açmıştı. Hametan ve trosyd krem karıştırıp günde 3 kez sürdüğünü söylemişti. Ben de ondan görüp aldm denedim. Hakikaten çok işe yaradı,3 günde geçti
bsradmlpnr Kbraiyksp aaaaa 🤦♀️ Ay çok geçmiş olsın canım sizede salı günü gidicem bakalım biraz hafifliyo sonra yeniden çıkıyo geçen hafta gidicektim yağmur bi dinmek bilmedi bebekle gidilmiyo ama ne olduğunu bilmediğimden içim içimi de yedi. Allah razı olsun sizden
Merve17_ bsradmlpnr benim de oğlum da oldu biz trosyd krem ve fucidin kremi karıştırıp kullandık iki günde geçti istersen doktoruna sor ve al gayet iyi hep kullanıyorum ayrıca günlük kullanım olarak sudo krem daha güzel bileğine şimdiden geçmiş olsun 😊
bsradmlpnr Merve17_ ay Allah razı olsun canım doktora sorim bakalım fayda ettiyse ne güzel yavrum yazık sivilce doldu poposu kaka yapmazsa azalıyor ama yapınca arka kısmına kadar çoğalıyor napıcamı şaşırdım
Zmnl19 bsradmlpnr sudocrem kullaniorsaniz kullanmayin chiccoda kullanmayin hepsi sivilce yapior hemen gidip eczaneden ilacli pudra alin bir hafta onu surun sivilceleri kurutuyor sonrasinda normal bebek oudrasina devam edin arada pisik kremi surun
Zmnl19 bsradmlpnr Valla bnm kizima o yapti surmedim snra surdum bdha baktim o yapior yine bnm ddgimi mtlaka yapin sudocremide mesela gezmek icin gttgn canta ya koy arada sur cnm bnde oyle yapiorum aurekli surdunmu yapior
Sltn bsradmlpnr bizdede oldu mantar olmustur cildidyeye goturun antibiyotikli krem veriyor.bu surecte islak mendil surmeyin poposunu kuru tutun.doktora sormadan krem kullanmayin belli bir sure kullaniliyor kremler. Pamukla silin.islak mrndil yada bez degisikligi varsa oda yapmistir.biz bez degisikligi yapmistik ondan olmustu.
bsradmlpnr Sltn sleepy kullanıyoruzz ama natural değil düz olanını kullanıyorduk buna geçtik ama bi kutusu bitti böyle olmuyordu bende anlamdım bakalım salı bi doktora götürücem ona göre çaresine bakmak lazım çok zor ya acıyıo mu ağrıyo mu bilmiyorum ama bezi açınca altını açık bırakıyorum biraz hava alsın diye oda fayda etmedi 🤷🏻♀️