meteninana Yorumunuz için teşekkür ederim. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. İnternette de hiç iç açıcı şeyler yazmıyor. Size de geçmiş olsun
hazal28 meteninana evet kırmızı beyaz ve ya gri renkli kakalar var ise direkt doktora bu gitmeniz gerekli umarım kötü birşey yoktur.
meteninana Yer yer beyaz gri gibiydi. Ben de şaşırdım kakayı hiç bu renkte görmemiştim. Çok korkuyorum. İnşallah kötü bir durum yoktur 🥺
Burcuskovski Merhabalar alt ve ast’sine bakılması lazım.Daha önce hiç kan tahlili yaptırdinız mımeteninana
meteninana Burcuskovski tam 29 günlükken tahlil yaptırmışız. Alt 8.00 Ast 20.00 imiş. Allah korusun bir şey olsa çıkmaz mıydı? Ek gıdaya geçişte beyaz kakayı normal kabul edemez miyiz? Yanlış anlamayın anlamaya çalışıyorum. Acile götürsem uzmana götür deyip geri gönderecekler bizi muhtemelen.
meteninana Uzamış sarılığını takip için hematoloji ayrıntılı kan bakmıştı. Ama Yenidoğan döneminde idi. Sonrasında hiç baktırmadık.
Burcuskovski Bazen muz yediğinde o kadar açık olabiliyor ama içiniz rahat olması açısından pazartesi günü çocuk doktoruna götürün acilde de yaparlar aslında basit bir kan tahlili ama poliklinik daha sağlıklı meteninana
Aslnel meteninana göndermezler bende kanlı kakadan gittim ve a dan zye kadar tüm tahlillerimi yapıp bi gece gözlemde tutup 3 gün serviste yatırdılar geçene kadar
meteninana nazalex ilk kez kayısı tattırmıştım. Bir de ilk başladığımızda muz tattırdığımda siyah iplikler gördüğüm için biraz ertelemiştim. Önceki gün muzla yoğurt da vermiştim.
nazalex meteninana muz ve yoğurtdan olmuş olabilir ikiside beyaz genel bir huzursuzluk yoksa korkmayın ilk zamanlar ne verirseniz alttan direk çıkıyor hiç sindirimeden😂😂
alexab meteninana merhaba evet beyaz kaka ciddiye alınması gerkeen bir konu. Pazartesi mutlaka doktora götürün. Geçmiş olsun umarım acil bir durum yoktur.