Deletedmom_110 nanelisekerr_ Arabistan’ı kötülerler tırnağı etmezler cidden en azından adamlar kesiyor biçiyor iyi yapıyor böylelerine cidden utanç verici
Beyninizikullanmakucretsizdir Birdunyabircennetannesi Buna da bir sebep bulurlar. Bu ülkede mağdur olan olayı yaşayan değil, yapandır. Böyle devam ettiği sürece Adalet denen şey olmayacak. Biz Allah’a güveniyoruz umarım bu pislikleri en ağır şekilde cezalandırır 🤲🏻
Deletedmom_110 nanelisekerr_ evet bizim ülkeye tecavuz istismarcılara vallahi bu lazım ibreti alem meydanda şeyini kesip ağzına vericekler adiler
Melike_ikra nanelisekerr_ aaa öyle demeyin lütfen etek giyip tahrik etmiştir ?? Ve ya açık giyip 14 YAŞINDAKİ ÇOCUK koca adamı tahrik etmiştir kız suçlu tabi ki ? Ben böyle adaletin varyaaa. Nasıl bırakırlar böyle sapığı bu kararı verenindeee o adamında Allah bildiği gibi yapsın.
Meriskus nanelisekerr_ ya ben anlamıyorım Bu tecavüzcüleri Karısını öldürenleri nie salıyorlar ? Adam karısını bıçaklıyor ölüyor Yalandan 2 sene yatır çıkar Ölüm ya ölüm daha ne olması gerekiyor Karşımda bi yetkili kişi olsaaa yemin ederim neler dicemde
Beyninizikullanmakucretsizdir Melike_ikra ben farklı bir olaydan bahsediyorum. Yukarda yorumum var görsele bakabilirsiniz 😑
lAmMelodi nanelisekerr_ Hangi adalet?Adalet diye birşey yok tecavüz edenler serbest bırakılıyor.Kadın şiddet görüyor eşini şikayet ediyor adam serbest!Neyse ki Allahın adaleti var🤲🏻Cezalarını alacaklar insAllah🤲🏻
SweetMom__ nanelisekerr_ devir eski devir değil çocuklarımızı kalabalık ortama önmli iş olmadıkça sokmamalıyız gerekirse hiç girmeyelim iyice azdı bu pisliikler