Birdunyabircennetannesi nanelisekerr_ Ne demek anlamışsındır Allah belalarını versin bunu yapanın da bu kararı verenin de Adalet yok Kısa etek giydi tahrik oldum mu demiş….
anonim351 nanelisekerr_ hangi adalet acaba ? İğnenin ucu kendilerine batmadıkça adalet yok . Kızına instdan küfür eden içeri giriyor milyon suç işleyen elini kolunu sallayarak dışarda geziyor suç üstüne suç işliyor . Türkiye dediğin zaman adalet kelimesini yan yana getirmiyceksin maalesef . Yazık ki ülkede ki gariban insana adalet bekleyene
Deletedmom_110 nanelisekerr_ Arabistan’ı kötülerler tırnağı etmezler cidden en azından adamlar kesiyor biçiyor iyi yapıyor böylelerine cidden utanç verici
nanelisekerr_ Birdunyabircennetannesi etek suçlu demekki.allahim nasılsın bir devirdeyiz yarabbim lanet olsn
SweetMom__ Bu adalet sistemini çözemedim ne kadar pislik varsa geziyor dışarıda veya paran olacak öyle atacan bunları yoksa baş edemezsin arkası kesilmez.
nanelisekerr_ anonim351 bende aklıma geldi. Saçma sapan hakaret davaları var. Adam 1 2 yıl yiyor. Ama bu tür suçlar neden tahliye ! :(
Birdunyabircennetannesi nanelisekerr_ Bu ülke ne zaman gelişecek acaba Güya gelişmiş ülke Etek giyersin tahrik oldum derler Tesettürlü olursun acaba altında ne var Arap bu derler Bu çağdan tiksindim Bu ülkeye tek çocuk doğurmak bile fazlaymış Çocuğu asla düşünemiyorum korkudan Oğlumu nasıl koruyacağım diye ödüm kopuyor
SweetMom__ nanelisekerr_ devir eski devir değil çocuklarımızı kalabalık ortama önmli iş olmadıkça sokmamalıyız gerekirse hiç girmeyelim iyice azdı bu pisliikler
Beyninizikullanmakucretsizdir Maalesef Adalet Türkiye’de bir kadın ismi 😑 Şu haberde beni mahvetti Allah cezasını versin.
Birdunyabircennetannesi Beyninizikullanmakucretsizdir Ay çok üzücü Allah’ım daha 16 yaşında daha çocuk Aklım almıyor bu pislikliği
nanelisekerr_ Birdunyabircennetannesi inanır mısın ben 2.cocuga cesaret edemem. Bazen iyi mi yaptım diyorum evladimizi nasıl koruyalım? :(
Beyninizikullanmakucretsizdir nanelisekerr_ Allah yanlarına bırakmasın, tek Adalet Rabbimin katında. Eminim bu pislikleri en ağır şekilde cezalandıracak 🤲🏻
Beyninizikullanmakucretsizdir Birdunyabircennetannesi küçük yaştan beri tecavüze uğramış serbest kalınca da intihar ediyor 🥺 ben bu haberi dün gördüm ve çok kötü etkilendim. Doktor ve hâkime ayrı sinir oldum. Canımızı kime emanet edeceğiz artık 😑
Birdunyabircennetannesi nanelisekerr_ Bu dünyaya çok masumlar çocuklar gerçekten bu dünyayı haketmiyorlar Bunu düşünmeye başladım artık Rabbim korusun evlatlarımızı Rabbim böyle pisliklerin belalarını versin soyu kurusun Hani köpekleri uyutma kararı aldılar ya Önce bunları uyutsunlar !
Birdunyabircennetannesi Beyninizikullanmakucretsizdir Bu ülkede sağlık ilerlemiş Bu ülkede adalet yok Bu ülkede eğitim geride Bu ülkede yapılan tek şey önüne geleni yol geçen hanı gibi ülkeye akmak Ve her şeyi pahalılandırmak Adalet mi? Eeee erkek çocuğuymuş etek giydi de diyemez ne dedi de çıktı bu ?
Beyninizikullanmakucretsizdir Birdunyabircennetannesi Buna da bir sebep bulurlar. Bu ülkede mağdur olan olayı yaşayan değil, yapandır. Böyle devam ettiği sürece Adalet denen şey olmayacak. Biz Allah’a güveniyoruz umarım bu pislikleri en ağır şekilde cezalandırır 🤲🏻
Egenin_pamugu bu ülkede adalet diye birşey yok, bazende adaleti kendin sağlayacaksın kanı bozuklar g*tlerine kazmayı sokacaksın nasıl oluyormuş