livanurvealpinannesi61 Deletedmom_104 kreşe gidebilir. Kreşe verdiniz mi hiç. Bulunduğum yerde 10 15 Bin arası bizde bu yıl anaokuluna gidicez inşallah
livanurvealpinannesi61 eymenzeynep görümcemin kızı 4 yaşında bulunduğu yerde ki okul almıyor anaokuluna. Başka yakında devlet anaokulu yok malesef evine yakın var oraya vermek istiyor sadece
Deletedmom_104 livanurvealpinannesi61 ben de oyleyim uzaga gitsin istemiyorum alisma asamasi zzten zor su zamana kdr hic gitmedi hepsini gezdik hepsi de cok pahali devlet dedigim gibi. Cok uzakta bu yuzden tasinmayi bule dusunduk
GezginPaNDa Ankara’da yaşıyorsanız Burada çok fazla imkan var Devlet kreşleri belediye kreşleri hangi semtte oturuyorsunuz özel kreşte de 10bin civarına kreşler var . Çocuğu kreşe verince siz de işe başlarsınız kreş ücretinde bir miktar katkıda sağlarsınız
GezginPaNDa Deletedmom_104 Mamak Belediyesi’nin de kreşleri var Hem de gayet uygun fiyatlı pahalı bir semtte oturmadığımız için biraz araştırırsanız 13 binden daha ucuza kreş bulabilirsiniz
Deletedmom_104 GezginPaNDa belediye kreslerini arastirdim gidenlere sordum ama hickimse memnun degil Bunu duyup da gondermek icimize sinmedi
GezginPaNDa Deletedmom_104 bütçeniz yetmiyorsa mecbur belediye kreşine göndereceksiniz . beğenmiyor derken kimler neye göre beğenmiyor. benim etrafımda bir sürü belediye kreşine gönderenler var çok güvenilir yerler, devlet Sen istemesinde. A.a Beğenmiyorsanız da kreşe gidemeyecek artık tercih sizin.