_YanakReisinAnnesii Zlm kitapta aklımda evet ama umudumda yok açıkçası. Sanki hiç alışmayacak hep böyle olacak gibi geliyor 😬anlamsızca fazla bi korkusu var belki de ilk çocuğum daha önce tuvalet eğitimi görmediğim için bana aşırı geliyor bilemiyorum. Kakası gelecek diye korkuyorum vallahi 🙄var ama yapmıyor tutuyor. Bugün çişini de tuvalete çok yapmak istemiyor gibiydi. Daha önceleri onda bir problemimiz yoktu o da bugün çıktı.
Zlm _YanakReisinAnnesii evet öyle oluyo benim kızımda kakası geliyordu geldi diye agliyodu sonra yapmayacağım diye agliyodu günlerce tutuyodu sonrada çığlık atarak bağıra ağlaya yapiyodu çok kötüydü. Benim aldığım kitapta kakalar borudan geçip diğer sayfada arkadaslarinin yanına gidiyolardi bende hadi kardeşlerine gitsinler hadi anne kaka bebek kaka falan diye yapıtı bir süre
Cicektebenimcicekligunlerde _YanakReisinAnnesii Kakasimdan korkup yapmak istemiyordu ilk zamanlar ama çok uzun sürmedi birde 5 yıl geçti üstünden tam hatırlamıyorum.🙈😀 2.ogluma yazın alıştıracağim iyi geçer inşallah.😂
tuzludakota _YanakReisinAnnesii çok çok iyi anlıyorum, süreç zorlu ve uzun ama emin olun sonu aydınlık sabırlı olmak lazım, insan ister istemez sinirleniyor, çocukların buna alışması biraz zaman alıyor, Allah kolaylık versin 🤲🏻
momeymen _YanakReisinAnnesii tuvalet iletişimini duydunuz mu ben onu denicem nasipse. Ama adam o kadar kaka yapıyor ki anlamıyorum ne zaman yapacak cırt diye gidiyo😃
_YanakReisinAnnesii Mgf malesef. Tuvalet eğitimini bıraktık o sıra çünkü idrarda da problem yaşamaya başlamıştı artık. Çocuk doktoruna da gittik daha sonrasında beze dönmekle iyi yaptığımı zorladığım takdir de sürecin daha da uzayacağını söyledi. Şimdi ara ara konuşuyoruz sıkmadan hazırlamaya çalışıyorum. Çok kafama takılan konulardan birisi ama hazır görünmüyor ne desem ne yapsam da 🤷🏻♀️
Baklavanida _YanakReisinAnnesii 19aylık kızım çömeldiği yerden önüne su veriyorum rahat şekilde yapıyor çişini çok tuttu ilk başlarda ama 4gümdğr ne çiş ne kaka yapıyor suyla oynarken tek sıkıntımız balkonu tuvalet sanıyor oraya gidip yapıyor 😅
Mgf _YanakReisinAnnesii anladım birz zamn geçince tekrar denersinz .illaki alışacaktr.kaç aylıktı bebeğiniz.
_YanakReisinAnnesii Mgf 3 yaşına girdi birkaç gün önce 🤷🏻♀️son kozumuz kaldı o da okul. Okula gitmeyi çok istiyor 😂bezli bir şekilde okulda alınmazsın bırakmamız gerek diye konuşmayı düşünüyorum.