durusemahmet 4 buçuk aylık veya civarı bebekleriniz kilo ve boyu kaç acaba karşılaştırmak amaçlı değil de bizim ki biraz küçük mü kaldı bir tereddüt ettim 48 cm 2750 doğdu şuan 60 cm 6000 kilo oldu normal mi acaba herkes küçük diyor etrafımda
tubizeyn durusemahmet 63 cm 6800 kg bizimkine de tombik diyorlar yaranamaazzsın doktoru normal diyosa takma
assyam durusemahmet benm kizm da 37. haftada 2800 48 cm dgdu şuan tam 4 buçuk aylık geçen gün 7 kg di ama.sutum yetmedgi icn mama da veriyorum siz sadece anne sütü veriyorsanız normal olablir doktorunuzun yada.saglik ocağının takibi önemli
TeomaninAnnesi durusemahmet 4.ay sonunda dogum kilosunun 2katı olduysa sıkıntı yok. Ki olmus zaten.Her bebek farklıdır. Keyfi yerindeyse takma bence kimseyi🧿🧿
songulasln durusemahmet prematüre doğdu kızlarım biri 1200 diğeri 1500 4 ay 18 günlükler Boyları 62 kilolari 5200 5500
buss__ tubizeyn bizimde o ayda o kilo boydaydı hiç ye tombik durmuyo bu kıloda boyda olanlar 😂 onlar tombik görmemiş
TeomaninAnnesi durusemahmet Doyuyorsa gerek yoktur. Bence kafana takma sen kimseyi. Benim bebeme sumo güreşçisi gibi diyen var bi gun bozacagim ama hangi gun bekliyorum. Biz 4ay8gunluk olduk bugun. 7900kg 65 boy. 3700dogdu zaten gayet normal ama millet bi kulp takacak illa yorum yapacak. Cinsiyeti ne bebeginizin🥰
tinimini_mom Bende 2300 doğdum tam 4 aylığız 5100. Bizede baya zayıf diyorlar. Bende mamayla ekstra geçmeyi düşünüyorum artık ya
TeomaninAnnesi tinimini_mom doktorlar dogum kilosunun 2 katı olmasını istiyorlar. Eger altinda kalirsa sıkıntı. Sizinde almış zaten. Doyuyorsa mama vermeyin bence. Sonra anne sütünü bırakmasın 🥰🥰
durusemahmet TeomaninAnnesi e tabi bizim kızdan bir kilo fazla doğmuş bende de çok normal önemli olan doğum kilosu deniliyor zaten
tinimini_mom TeomaninAnnesi sütüde bir saatte kaşıkla içiriyorum çok zor alıyor ama 500 civarı almış alt sınır başla dedi dpktpr ya
TeomaninAnnesi durusemahmet kızlar narin olur derler zaten🧿🧿🥰🥰 benimde oğlum var. Canı sağolsun şu an uyutmaya çalışıyorum mesela😒😒😪😪
iremdemirr18 @durusemahmet kızım 51 cm 4090 gram doğdu şuan 4.5 aylığız, 2 hafta önce tartıldığımızda 65 cm 8 kg çıktı
kedisevercan Biz de şuna 69 cm,7600 kilomuz. Kız ve erkek bebekte değişiyor. Doktorunuz ne diyorsa onu dikkate alın. Başkalarının dediğine göre hareket etmeyin