Nhrnhr Merhaba bu soguk havalarda giydirebilmek icin bebegime astronot tulum mont almak istiyorum , kullananlar varmi ? Sicak tutarmi ? Kullanislimidir rahat edermiyiz ??
Papatyam1703 Nhrnhr kendi aracanız varsa çok sıcak oluyor ama yoksa çok kullanışlı kızım 9 aylık kullanıyorum dışarı çıkarken
Zeyno111 Nhrnhr Kullanıyoruz oldukça kullanışlı bizim için 2.5 aylığız sıcak tutuyor arabada biraz fazla oluyor ama yapacak bir şey yok 🥰
Feyza34 Nhrnhr kaç aylık bebeğiniz benim ki 8 aylık giyip cıkarırken kavga kıyamet giydiremiyoeum hiç istemiyor o açıdan zor ama sıcaklık açısından iyi birde ayaklı almayın hemen küçülüyor ayaksız alın
nazanay Nhrnhr Ben sunu aldim kizima : https://m.trendyol.com/lc-waikiki/kiz-bebek-lacivert-baskili-lsj-mont-p-6732038?boutiqueId=382592&gclid=CjwKCAiA3uDwBRBFEiwA1VsajKjaaOVckxFqy2z3wXoSNIF0jETnozNr_YBE7SvcFEQ849JnYAWLgxoCJ-AQAvD_BwE Evdeki kiyafetinin ustune giydirip direkt hizlica cikabiliyoruz. O acidan cok rahat ettim. Tipi de cok seker oldu. Ama tabi kapali mekanlarda daha cok vakit gecirenler icin zor olabilir belki. Avm'ye falan girince oype durmak bunaltabilir cunku. Ben genelde disari cikardigim icin cok rahat oluyor. Ama mesela yurumeye baslayinca da benim aldigimi giyemeyecek cunku ayakli. Gerci o zaman da yaz gelecek zaten. Su an 8 aylik kizim, 9-12 aylik aldim.
Nhrnhr Papatyam1703 aracimiz var ama ben sogukta olsa hava alsin diye hergun mutlka gezmeye cikartiyorum , kat kat giydirip ustunu ortmektense kiyafet ustune astornotu giydirip cikarabilirim diye dusunuyorum ,
Nhrnhr Elifismail benim kizimda 4bucuk aylik bende defacto dan siparis verdim yeni , gelince deneyimleyecegim bakalim , ins memnun kaliriz
Nhrnhr Feyza34 4bucuk aylik bebegim , bi sure giydirebilirm diye dusunuyorum , ayakli aldim ki tekrar ayaklari icin ayri bisey giydirmeye ugrasmayayim diye :( insallh kullanisli olur bizim icinde
Nhrnhr nazanay cok guzelmis gule gule giysin minik 😊 bende ayni sekilde dusunerek siparis verdim azonce , giyip cikartmasi kolay gibi gorunuyor avm ye gidildigi zamanlardada direk ustten siyrilabilir , bende hergun hava almasi icin gezmeye cikartiyorum o zamanlar icin kiyaferin uzerine giydirip cikabilmek icin istiyordum bende https://m.defacto.com.tr/kiz-bebek-astronot-mont-1094026 bundan siparis ettim bende gelsin deneyecegiz 🙏🏻😂
zeynepzeze Ben h&m den aldım çok memnunum. Çok sıcak tutuyor. Yalnız biraz sıkı olduğu için bebekler pek hoşlanmıyor. Alırken ayından biraz büyük alın
Zeyno111 Nhrnhr 1yaşa kadar ideal bence üşütmüyor da sonrasında montlar iyi oluyor da ufaklara astronotlar çok tatlı 😍
Nhrnhr Zeyno111 bende oyle dusunuyorm 😊 mont giydiginde kucaga alinca yukari kayiyor , kucakta tutmasi zor oluyor , bacak ve ayaklari icin ekstra bisey ortmek gerekiyor , oyuzden tek parca giyinsin sicak tutsun istiyorum bende 😊
Nhrnhr Papatyam1703 cok gecmis olsun minige 🙏🏻 ben sogugada alismali , temiz hava almali diye dusunerek asiri soguk olmadikca ve yagis olmadigi surece yarim saat bile olsa dolasmaya cikartiyorum yinede 😊