Thanim _thealparslan_ baby plus un ciftli elektriklisini kullaniyorum digerlerine gore cok uygun ise de yariyor
Hazalinannesi _thealparslan_ emzirmeden de sağım yapılıyor ben çok memnunum masaj özelliği de var çekim gücü de başarılı
Arelyusufayaz _thealparslan_ ben philips awent kullandım aşırı memnun kaldım sadece sağarak besledim oğlumu İstersen ikinci el olarak 150 TL ye satabilirim İnternetten araştırabilirsin en iyisi Philips awent ve lansonih
Arelyusufayaz _thealparslan_ ilk manuel kullandım sonra mochi var onu kullandım oda güzel onuda satabilirim uygun fiyata 🙈 ama en çok verim aldığım Philips awent görümcemin Makinesi vardı mycey DİE göğsümden resmen süt çıkarmıyordu çekim gücü kötüydü
11-11 Lansinoh kullanıyorum hem süt sağıp hemde işini yapabiliyorsunuz ben gayet memnunum e bebekte indirimdeydi en son
Sinif177 11-11 merhaba her göğüs tipine uygun mu? Benim göğsüm küçük. Tutar mı acaba? Manuel pompa ile sorun yaşamıyorum ama elektriklide sorun olur mu bilmiyorum. Bir de tekli mi çiftli mi önerirsiniz?
Gggw _thealparslan_ lansinoh elektirikli çift pompalı ilk oğlumda çok kullandım . Şimdi ikinci oğlum içinde kullanıyorum. Çok memnunum