_thealparslan_ Hanımlar süt pompası almam gerekiyor kullananlar hangi marka nasıl bir pompa tavsiye eder. Ve kullanışlı mı işe gerçekten yarıyor mu bilgi verirseniz sevinirim
Deletedmom73 _thealparslan_ elektirikli olarak ben babyplus kullanıyorum gayet memnunum. Ebebek den almıstım.
damlaemir19 _thealparslan_ chicco marka manuel göğüs pompası almıştım hamileyken gogsum mastit olunca hiç kullanamdim hatta uygun fiyata satıyorum, elektrikli olarak lansinoh kullanıyorum memnunum 🌸🍼
Metebarlas _thealparslan_ mochi öneririm sayfasından bakın isterseniz alan herkes memnuniyet bildirmiş ben de gayet memnunum hem emzirme esnasında diğer göğüsten topluyor hem de sağım yapabiliyorsunuz. Çok pratik ve çok kullanışlı manuel ama vakum ile sağım yapan bir pompa hiç canınız yanmıyor üstelik kullanırken.
_thealparslan_ Hazalinannesi benimde aklımdan geçen bu aslında ama kullanımı rahat mı nasıl. Sadece Emzirirken diğer göğsünüzü sağmayamı yarıyor yoksa emzirmeden sağım yapılabiliyor mu
Hazalinannesi _thealparslan_ emzirmeden de sağım yapılıyor ben çok memnunum masaj özelliği de var çekim gücü de başarılı
snmrll Eğer süt kanalı tikanmasi gibi sorunlariniz varsa kesinlikle medela marka kiralayın kısa sürede bütün memeyi boşaltıyor. Ben avent almıştım medelanın ücte biri kadar anca çıkarıyor acılı ve yavaş
yigitefekltc _thealparslan_ mochi🙏🏻 Manuel pompa ile denedim ancak aynı verimi asla alamadım. Mochi kurtarıcım oldu resmen. Bir göğüsten emerken diğer göğüste akan sütü topluyor. Veya emme dışında da sağım yapabilirsiniz. Tavsiye ederim
SelimeliS Mochi tavsiye ederim ama ben bebegim bi gogsumden emerken digerini sagiyorum bu sekilde daha iyi verim alıyorum. Bebegim emmiyorken sagdim bir kac kez cok az sütüm cikti
Asafemir _thealparslan_ avent elektrikli pompa bende var ilk aylar çok işime yaramıştı istersen satabilirim kutulı e bebekten aldım 2 yıl garanti şubat 2019 da alındı 250 tl