Busra986532 Ayseee60 adanadayken yazın doğdu doğduğundan itibaren açtım çocuk isilik olmasın diye ama tabi termometre var bende hava nemlendirici onları kullanarak açtım hiç sorun yaşamadım. Biz dayanemzken bebek çocuk hiç dayanamıyor. Ben bide odaların kapısını açardım balkon pencere kapatır. Kullandığım odalar ideal olırduAra ara havalandırırdım
aslanaybarsmom Ayseee60 vallahi nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama biz Adana’da şu anda dışarısı 50° klimasız evde yaşayamayız üç aylık bebegimle her odada klimayla yaşıyoruz kesinlikle uzun kollu pijama çorap giydiriyorum ve 26°’de oturuyoruz🥴
annevekizii Bizimki sürekli açık hiç hasta olmadı odanın derecesine dikkat ediyorum. Önemli olan bi açıp bi kapatmamak, bi soğuk bi sıcak olunca hasta olur
nsrn46 Ayseee60 osman gönülal’ın bu konuda kısa bir videosu var. Klima kullanmaktan korkmayın. Yalnızca dikkatli kullanmak gerekiyor. Klimanın hareketini kapatın tavana gelecek şekilde sabitleyin o şekilde açık kalsın odayı serin tutsun. Bizde gece gündüz açık desem yalan olmaz
defnemira1 Ayseee60 kizim 10 aylık geceleri cok çok sıcak 26 derecede açıyoruz önünde uyumuyor uzun kollu pijama giydiriyorum yoksa sicakta hic uyuyamaz sıcak daha cok hasta eder emin olun
Eloysa Ayseee60 olur tabi üstten açılıyorsa öyle açın ya da yarım açın klima havası da hasta ettiği için mutlaka temiz hava ile sirkülasyon yapması gerek