Ayseee60 Kızım 21 oğlum 4 aylık oğlum genelde odasında oluyor klimanın olduğu odada kızımlayız acabilir miyim bilmiyorum siz açıyor musunuz
mommmmy İzmirdeyiz doktor açmaktan korkmayın dedi. Sıcak daha tehlikeli bence. Direkt gelmediği sürece bit sofun olacağını düşünmüyorum
Dhi Ayseee60 insanı sıcak hasta eder. klimadan kormayın sadece diretk ona vurmasın ve odayı alaska’dan halllice yapmayın yeterli bence
1meowmam Açıyoruz çok sıcak dayanılacak gibi değil birse evim sürekli güneş alan bir ev hele üst katım varya merdivenden başlıyor suratına çarpmaya
Maka_Paka Ayseee60 Bebeğim yenidoğan döneminden beri klimali odada yatıyor şuan 9 aylık bir kez bile hasta olmadı. 23 derece de paneller yukarı doğru yani tavana yakın olduğu sürece hiç bir şekilde sıkıntı olmaz
ezgdmrcasln Ayseee60 düşük ayarda açıp tavana doğru ayarlarsanız bir şey olmaz. Bizim ev çok sıcak 29 derece. Bu hafta sonu biz de klima alacağız. Bebeğim zıbınla geziyor ve gün de 2 kere suya sokuyorum. İnanın sıcak daha beter en azından serin olur üstünü örtersiniz rahat uyurlar.
hfueidjdjhebdb Ayseee60 ben diğer odanın klimasını açıyorum kapıdan serinlik geliyor hasta olmuyor öylece
Mnli Ayseee60 açın direk karşısında durmayın mümkünse biraz başka bir yerde oyalayın yatak odası mutfak oda soğuyunca oraya geçin biz yazın sürekli açıyoruz mecburen
Eloysa Ayseee60 üstten açılıyorsa aynı anda bir pencerenizi de açın klimayı da buz gibi değil ama serinletecek şekilde açabilirsiniz hava sirkülasyonu olması gerek
Eloysa Ayseee60 olur tabi üstten açılıyorsa öyle açın ya da yarım açın klima havası da hasta ettiği için mutlaka temiz hava ile sirkülasyon yapması gerek
mehmetkaanveannesi Ayseee60 7 sene Siirt’te görev yaptık. 40-45 derece sıcaklıkta mecbur klima altında oturduk yattık, yedik içtik. İki bebek büyüttüm gece gündüz full çalıştı hep. Kapı açık olsun, klima da sabit sıcaklıkta çalışsın. Kapı kapanırsa direk çarpar
ikiekmekaldimevegidiyorum Ayseee60 Çocuğun üzerine üflemeyecek şekilde 23-24 derecede açabiliyorsunuz