Naz1604 https://mutluresim.com/image/img-20240606-155620-097.zHxUvE bayanlar ben 10 ay önce doğum yaptım ve tuplerimi baglatdim 2 gündür vücudumda farklı birseyler hissetmeye basladim adetimde 2 gün gecikince suphede kalıp artimed test yaptim bu şekil silik çıktı hemen çıktı beklemeden yorum yaparmisiniz kafayı yicem bu şekil olup negatif çıkan varsa bana yazabilirmi
knbb Naz1604 hemen mi çıktı ben de önce çıkmamış yarım saat sonra kuruyunca çıkmıştı belki öyle olmuştur
DenizAlyaa Naz1604 ay ben şok bağlantıca da mı risk var 😯 nasıl koruncaz şaştık. Bacım gelirse de nasibiyle gelir Allah isteyene versinntabi ki ama çift çizgi gibi geldi bana 🙈
[silindi] Belli belirsiz bir çizgi var ama isterseniz sağlık ocağında kan verin soru işareti kalmasın aklınızda
Naz1604 [silindi] kan verdim hemen acilde ama 2 saat nasıl geçer kafayı yemek üzereyim rabbim isteyene versin
erdemeda Naz1604 tüpler bağlatıldıysa imkansıza yakın bi ihtimal yani haber verir misiniz merak ettim durumu
Naz1604 DenizAlyaa vallahi elim ayağım titriyor 3 çocuk var Allah onlara saglikli hayırlı uzun ömürler versin 3. Bebegimede iğne vurulurken hamile kaldım ondan baglatdim buna rağmen olursa yicek ekmeği varmış derim tabikide
yagmure17 Naz1604 artimed marka testte yanılma payı büyük çok fazla yanlış çıkıyor umarım sonuç gönlünüze göre olur
Atssssss000 Naz1604 ayy bende baglatmayi düşünüyodum çok korktum şuan🫢 haber verir misiniz gebelik varsa
Naz1604 Atssssss000 şimdi sonucum çıktı 4.5 doktor varda diyemem yokda diyemem dedi 2 gün sonra tekrarla dedi kullandığın bir ilaçta yukseltmis olabilir dedi
Naz1604 erdemeda kan sonucum 4.5 çıktı bu değerde çizgi cikarmi bilemedim bu test zaten çok yalancı poztiflik veriyormus oda beni buldu yüreğime inicekti bakalım adet olmazsam 2 gün sonra tekrar yaparim
erdemeda Naz1604 evet artımed bazen yanıltıyor ama bende 5 değer ve çok daha silik şekilde öğrenmiştim yünede oladabilir olmayadabilir gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun 🌸
evremoz Naz1604 benim de ilk testim böyleydi. Hamile miyim degil miyim anlamadığım için erken gebelik testi yaptırmıştım onda ince çizgi cikmisti değer 13 dü