Ebruverkan1 Sessizzzz kendileri takiyor ücretsiz her şey. Özelde pahali tabiki muayene ücretleri ne kadar bilmiyorum
Ebruverkan1 birannebir ilk taktirdigimda 5 sene kullandım şuan 2 sene oluyor hemen hemen ekstra bi koruma yapmadım hiç
Ebruverkan1 Sessizzzz devletlerde sistem değiştiği için takmıyorlar ben 8 sene önce sağlık ocağında taktırmıştım şimdi kalktı her herden. İst avrupada sadece kanuni sultan Süleyman yapiyor zaten randevu falan almiyorsunuz adetin ikinci günü gitmen önemli
birannebir Sessizzzz insan ister istemezz korkuyo gercekten ama korkmayınm olup bitiyor deyip geçin öyle bi acısıda yok zatende ben korkak birisiyim omdan
birannebir Ebruverkan1 ya ben yeni taktırdım Şimdi lavobaya girdim pedimde yarım cmlik spiral ipi sanırım kesik iki tane bişi gördüm Heralde kestiğinin kalıntısımıki?
Sessizzzz birannebir kan falan aldılar mi gün içinde mi taktiridn ve ben daha regl olmadım doğum yaptıktan sonra şimdi gitsem takar mi yoksa hasta olmayı mi beklemeliyim
Yagmurcmn Bende taktırmayı düşünüyorum hamgi prezervatif denediysem ya mantar ya yanma ya kaşıntı yapıyor asla yaramıyor bana mecburen taktırıcam korkumdan erteliyorum
Ebruverkan1 Yagmurcmn işlem bittikten sonra inanki bu muymuş boşa korkutmuşum kendimi diceksin emin ol
Yagmurcmn Ebruverkan1 benim doğumdan sonra regl aşırı artış oldu 5 gün sürerken 7 güne çıktı afedersiniz ilk 2 gün kızımın bezini kullanıyorum geceleri hangi spirali taktırmalıyım bilginiz varmı
papatyaebru Sessizzzz ya bende düşünüyorum ama uzun süreli değil bir tane bebeğim var 4 aylık ikinciyi 5 veya 6 sene sonra düşünüyorum o yüzden ama korkuyorum tabi siz gibi acaba gün içinde hissediyor mu taktıranlar
Ebruverkan1 papatyaebru yok kız neyi hissedelim 😂 öyle hissedilecek bişey değil ki bu. Cinsel birliktelikte de her pozisyonu denedik bi sorun olmadı 😂😂 kayma kolay kolay olmaz. Agır kaldırmayın o kadar. Bazen kanama ciddi miktara cikabilir ondada doktor ilaç veriyor iki günlük tek düzene oturtuyor
Ebruverkan1 Yagmurcmn Yagmurcmn bakır olan çok sağlıklı demişti doktorum tercihi bana birakmadi o yüzden bilemiyorum benimde 4 gündü şuan ortalama 4-5 gün sürüyor ilk gün bende de aşırı kanama oluyor ama gayet doğal dedi doktor
ikicocukluanis Feyzosumunannesi bazen ilişkide sol kasıkta agrı oluyor bısey batıyır gbı sızde de oluyor mu