etikaram7 Kızlar eşimle zaman gecirmek için Mersin bungalov evde tatil yapmaya karar verdik ama hiç bilmiyoruz oraları. Lütfen yardımcı olur musunuz? Kişisel havuzu olan bir bungalov ev bakıyoruz öneriniz var mıdır
Deletedmom_111 etikaram7 erdemlide mavi beyaz butik otel var bungalov evleri var çok şirin çok tarlı bir yer . instegramda mavibeyaz butik otel diye bakabilirsiniz
Feyzosumunannesi etikaram7 merhaba. Mersin kepirli de güzel bir yer var Fs bungalows otel yazarsanız çıkar
etikaram7 Deletedmom_111 baktım ama bungalovlarin kendine ait havuzu olanlardan istiyorduk bu olmaz malesef. Ama gerçekten çok çok güzel bir otel bayıldım 🌸
Deletedmom_111 etikaram7 onlar yayla tarafında var. Mersindağevleri diye instegramda var. Kesin kendinize uygun bulursunuz onlar efsane ve kişiye özel.
etikaram7 Feyzosumunannesi evet ona da baktım güzel görünüyor tam istediğimiz gibi. Siz gittiniz mi acaba memnun kaldınız mi
Feyzosumunannesi etikaram7 Mersinde yaşıyorum ben gitmedim fakat kepirli yaylasına yakın bir yaylaya geliyoruz yazları. Şimdi de burdayız mesela havası çok güzel. Bu dediğim yere giden ve memnun kalan çok arkadaşım var.