Asellim Merhaba tecrübeli anneler 1 aylık kızım var ve yüzü sivilce doldu küçük küçük bu durumla karşılasan varmı acaba yardım edin doktor bişe deil desede yüzüne baktılca içim acıyo cok üzülüyorum :(((((
Irem_16 Asellim benim kızımdada oldu canım doktor kontrolünde bekleyelim ve kesinlikle dokunmayalım demişti geçmedi tekrar götürdük bi krem verdi mercimek büyüklüğünde sür ve sadece 3 gün demişti ondan sonra geçti çok şükür 🙏🏻
[silindi] Asellim senin sütünün hormonlarına alışma süreci yaşıyor 🥰 gayet normal bir durum hiç müdahale etme kendi kendine geçer
Seyhancann Benim bebeğimde de vardı canım korkulacak bir şey değil zamanla geçiyor ara sıra çıkıyor yine anne sütünün yağından diye duydum bende
Sedanurbet Sıcaktan da oluyor canım isilik olmuş heralde çok sıcaksa bulunduğu yer ondan olmuştur üzerini de çok kalın giydirme
[silindi] Benimki de öyle 😭 kıyamıyorum öyle görünce 😭başı da konak oldu kızımın 😭biliyorum sacma ama böyle olunca kızım bana kirliymiş gibi geliyo ne zaman geçecek bu durum 1 aylık kızım 😣
Medihayldz [silindi] ay hıc dert etme bak bende dertlendım gecınce amam be dedım:) sovılceler oluyor benm oğlumdada oldu gectı suan 2aylığız ve konak olmus basında cok azıcık 2gun once zeytın yagı ve karbonaı macun halıne getırıp surdum ıyıce yumusadı banyodan once taradım sık tarakla bastırmadan 2.gune gectı
Melisalina Benim kızımda da vardi hatta bi ara oturup ağlamıştım geçmeyecek diye 😂 ama merak etme zamanla geçiyor
_pln_ Asellim canım bizde yaşadık aynı durumu doktor kendiliğinden geçicek dedi ama her baktığımda üzülüyodum. Sonra doktordan izin alıp hametan merhem (mavi olanı) sürdüm. Yaz olduğu için her gün yıkıodum duştan sonra temiz yüzüne incecik tabaka sürüp yatırıyodum her sabah biraz daha iyi uyandı 😊 1-2 haftada tamamen geçirmişti.
[silindi] Medihayldz konağı hallederim de kuzum bu sivilce şeyler gidicek mi kendiliğinden 😏ben mi bişey yapıyorum diye üzülüyorum
Medihayldz [silindi] gidece benimkide doluydu gelen isilik olmus dıyordu sınırımı bozuyordu annemde Sütün yarıyor Yağlı dıyordu takma diyordu işte Bu bile tecrube oluyor zamanla kafaya takma gercekten
Mevosa Asellim canım bebeğin sürekli opuluyor mu? Aynı durumu ben yaşadım surati fazla hassasdi. Opturmedim kimseye babası dahil, 3 hafta sonra tamamen geçti, bıyık sakal batması direk yapıyor sivilce
Iris Mevosa merhaba aynı şeyler benim kızımda da var bir buçuk aylık. Geçti mi? Geçtiyse nasıl geçirdiniz. Bende çok üzülüyorum gördükçe.
[silindi] Medihayldz saglık ocagında ki hemşire de süt alerjisi olabilir süt ürünlerini kes dedi ama öyle olsa mukuslu kaka olurdu
Medihayldz [silindi] yok cnm zannetmem mukuslu yada kanlı kaka olurdu doktorum otle demıstı bana hatta bizimli mamaya gectık anne sutu yetmedı kalası yeşil yaptı kanlı veya mukuslu olsa sut alerjısı derim dedi