Cileklipastam utkummm disi bilmiyorm bizde daha dis yok ama kasintisi var herseyi agzina sokuyo ayakta falan emzirmeye calisin hop hop diyin dikkati dagiliyosa los isikta emzirin
ebruli08 utkummm aynı durumu yaşıyorum canım çok az emiyor ve dediğin gibi çişli bez sayısı da azaldı ama hava da sıcak terliyor acaba terle mi atıyor diye düşünüyorum Çok mutsuzum bu konu yüzünden 😕
utkummm ebruli08 tedagil alicam bugun disleride kasiniyo belki ondan ememiyo adam akilli denicem bakalim inşallah iyi gelir
busraalanya utkummm mama vermeyi dene aç olduğunu düşünüyorsan . Diş sıkıntısında olabilir 3 aydan sonra başlar diş sancısı genelde . Çıkmasa da alttan başladığı için ağrısı sancısı olur diyor doktorlar
utkummm busraalanya mama vermeye calisiyorum ama biberonu tutmuyo disleri kasiniyo ztn de acaba o yuzden mi guzel ememiyor ki.Tetagil alicam bugun bi onu denicem iyi gelir inşallah
busraalanya utkummm valla benim bebeğim çok huysuz süper rahatlattı uyuttu diyemem. İki saate bir kullanılıyor ama ben ikindin ve gece yatarken kullandım her günde vermedim arada keyifsizken falan tamamen bitkisel zaten
elifnurkerim utkummm silikon ucla emzirmeyi ya da dolasarak emzirmeyi deneyebilirsin, formul mamayi kasik biberonla icirebilirsin
utkummm elifnurkerim ayakta salinarak biraz biraz emziriyorum da iste geri atiyo kendini gazdan mi yapiyor ki yada disleri kasiniyoda emmek mi ostemiyo acaba