patiseverr Kızlar sizin evden de çıkıyor mu 4 kattayım buraya tırmanıyor hava ısınmaya başladıkça 3 oldu dün gece mutfakta gördüm ama kaçtı sabaha kadar uyuyamadım . Cumartesi belediyeyi aradım ilaçlama yapılcak ama gecıcı olarak ne yapabılırım
lolitam patiseverr bende dışarı çıksam ilaç alacam bu sene resmen eve doldular neredeyse dün akşam bir uyandım yaklaşık 7 8 tane salonda geziyordu gece uyuyamadım bile
yagmuraltintas patiseverr bizim evdede vardı yuvasını buldum kapan koydum yok oldular 3 4 tane varsa yuva vardır mutlaka bir bakın derim.
atesbocekimm patiseverr Bizim sıfır evde bile çıktı banyodaki ve balkondaki deliklerden geliyorlardı Bayerin enjektörlü ilacı var onunla temizlendi
patiseverr lolitam offffff çıkdırmalık ya Allah kahretsin en buyun fobim deli gibi kaşınıyorum . Yakalayabıldıniz mi
patiseverr lolitam sizin eve yuva yapmış olabılırler beledıyeden ilaçlama çağırın bence saha fazla dolmadan Metre karesi 1 tlymıs
patiseverr yagmuraltintas tuvalette 2 kez gördüm bırınde yakalayamadım kaçmıştı 2 gün sonra yakaladım üstüne çamaşır suyu döktüm oldu bıde dün gece muffakta gördüm ama yakalayamadım
patiseverr yagmuraltintas yuvası nerdeymıs bizim binamız kaynıyor ev Sahıbı ilaçlama vs yapmıyor binanın giriş katı aşırı çok ordan bana gelıyolar
yagmuraltintas patiseverr bizimde binada vardı lavabo altında toprak var oradan çıkıyordu yani evde sürü halinde değillerdi, eve gecis için yol yapıyorlar. Oradan çıkıyorlar ben bir kaç defa oraya kaçtığını gördüm ve öyle anladım. :)
patiseverr atesbocekimm Allah kahretsın ya bıde kocaman olduremıyorumda ben gördüğüm an bayılcam gibi ter basıyor ellerim tıtrıyor
lolitam patiseverr binadan geldiklerini düşünüyorum çünkü ışığı açar açmaz bina kapısından kaçıp gidiyorlar bilemedim inanın bir senede ev doldu resmen geceleri fink atıyorlar nerede yuva yaptıklarını bulamam çünkü çok eski bir Bina üst kata oturuyorum her yerde bir boşluk ben terlikleri kapatsamda tekrar delip çıkıyorlar karınca hamam bocegi sivri sinek ev dolu bıktık artık çok sorun veriyor bu sene inşallah bina yıkılıp yeniden yapılacak kurtulucam çok sorunlu bir ev
patiseverr yagmuraltintas benımde fırının ordan çıktı bıanda dolabın altına gırdı binada cirit atıyorlar gereksiz ev Sahıbı ilaçlarla nıyetınde bile değil cumartesi bınayıda ilaclattırxam ben
Sef41 patiseverr görsel atamıyorum google da (chrysa fibron gel) görselde aratın kırmızı bi jel eczanelerde var babam önermişti kendisi ilaçlama işlerinden böceklerden iyi anlar :)) taşındığım evdede vardı kalorifer böceklerini bile yok ediyo pirinç tanesi kadar kapı eşiği lavabo gider kısımlarına pencere kenarlarına sürün ve görün bi daha eve uğramazlar bebeğinizin ve sizin elinizi değdirmeyeceğiiniz kısımlara sürün