Lalinvanilya Asla elimden yemiyor asla ağzını açmıyor illa kendi yiyecek izin veriyorum artık kendi yemesine mecbur ama bir yese beş yere atıyor napıcam şaşırdım artık hiç bişey yemiyoe sadece anne sütü emmek istiyor ne yapmalıyım
Kubragolc Lalinvanilya sanki ben yazmışım gibi ahhahha😅😅 sabahları. Cinnet geçiriyorum artık o kadar çok yere atıyor ki asla yemiyor yemediği için ona yapacak yemek bulamıyorum mesela ne veriyorsunuz gün içinde?
-Sare32- Lalinvanilya aynı bizde hiç yemiyor ne kahvaltı ne öğün hiç eliyle yiyor onuda sıkıyor oynuyor hiç iştah yok tek mama
Znpmd Lalinvanilya biz de öyleydik çok zorlandım o temizlik faslında hoş çok titiz biri değilim ama buna rağmen çok uğraştım ama 19 aylıktan beri kendi çorbasını kendi içiyor. Biraz alan tanı boşver sonradan çok konforlu oluyor bence evet yine dökülüyor ama motor beceri filan gelişiyor çok daha iyiler eskiye göre.
AselMira__ Bizde de durumlar aynı eline verdiğimde de yediği yok oynayıp atıyor Havalardan mı diye düşünmeye başladım artık Benimki de emiyor o yüzden biraz rahatım karnı az da olsa doyuyor diye 🥺
Lalinvanilya Kubragolc gün içinde sadece meyveyle geçiştiriyor akşam da bize yaptığım yemekten(kendine özel yapılanı hiç yemiyor) koyuyorum önüne yemeden atıyor bıraksam sadece kuru ekmek yiyecek akşamı hiç yemeden kapatıyor günü
Lalinvanilya Znpmd temizliğe takılmıyorım ben inan canım sadece atıklarını toplasam koca bir tabak yemek çıkar yerden sağlık olsun ama atmasa midesine gitse keşke o attıkları :(
Gulcinavci Lalinvanilya Al benden de o kadar hiçbir şey yemiyor sadece ekmeği seviyor eline verince yiyor ağzını açmıyor her şeyi atıyor yediremiyorum yemeği ekmekle bir yedirmeye çalışıyorum kanarsa öyle yiyor tavukmuş etmiş hak getire sevdiği üç beş şeyi veriyorum döndüre döndüre ama çeşit de yemesi lazım şaşırdım ne yedireceğimi
Zeyyyynep Lalinvanilya sanırım hepimiz aynı durumdayız bizde öyleyiz şuan herşeyi yere atıyor elinde kendi yemek istiyor ama yemiyor kilosu iyise dert etmeyin
-Sare32- Elenor17 önce aç ek gıda veriyorum oynaşıyor yemiyor sonra bi saat sonra falan mama veriyorum
Elenor17 -Sare32- anladım hiç mi yemiyor benimki hemen 3-4 tatlı kaşıgından sonra bırakıuor.Mamayı kaç ölcek içiyor
-Sare32- Elenor17 1-2 aya böyle bahçe meyveleri sebzeleri çıksın artık azaltıcam biraz mamaya güveniyor galiba verdiklerimi daha bir şey sanmadığından dolayı geliyor bana onu azaltıp ek gıdaya yüklenicem
Hazalkaann Lalinvanilya 14 aylık ne mama ne anne sütü almadı sadece ek gıda ama zorla yediriyorum bende bi kaç kaşık kilosu da çok düşük 9500
aselkussum Hazalkaann lütfen görürseniz cevap verin anne sütü yok mamayı ağzına surmuyo gunlerdir. Ek gıda yok hükmünde o kadar yemiyo. Gectimi lütfen bişey söyleyin