silbastanbaslamakgerekbazen Arkadaşlar klima tavsiyesi olanlar yazabilir mi? Hangi marka kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Bebegim38 silbastanbaslamakgerekbazen 13 yıldır mitsubishi klima kullanıyorum o zaman çok araştırıp almıştık aşırı memnunum
Bcglcn silbastanbaslamakgerekbazen arçelik prosmart inverter kullanıyoruz 3 senedir. 3 oda 1 salonu soğutuyor. Tüm camları kapatıp salonda açıyoruz klimayı tüm ev soğuk oluyor.
Balteknem Bebegim38 ıyı günler klimanın en düşük ve en yüksek soğukluğu nasıl oluyor acaba hıc anlamıyorum 17 daha mı soğuk yoksa 26 mı
Bebegim38 Balteknem 17 daha soğuk ama programına göre değişir, otomatik de 17 e ayarlarsanız odayı 17 dereceye çekmeye çalışır bu da çok soğuk olur, ben otomatik 23 e ayarlıyorum. Sıcak soğuk derece olarak da ayarlanıyor ama ben hep otomatik de kullanıyorum
Balteknem sek_kahve ev çok kuru oluyor bogazları çocukların ustelık camlarıda açık oluyor odalarında degıl bu arada klıma normal mı
Bebegim38 Balteknem bu arada soğuk işaretiyle soğutur sıcak işaretiyle ısıtır, ☀️ resmine basıp 20 e bile getirseniz sıcak üfler, klima ❄️ işaretle çalışıyor bizde
The_paues Evimizde klima var ama oğlum 7 aylık korkuyorum çarpar diye açamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz ?
silbastanbaslamakgerekbazen The_paues benim de bebeğim var 3 aylık, çarpar mı diye tedirginim ama artık yazlar aşırı sıcak oluyor, almak istiyorum.
Drysmsn silbastanbaslamakgerekbazen The_paues doktorumuz bize klıma açık çocuk baygınlık gecırır demıstı (çok sıcak bır sehırdeyız ) klıma açıp öyle yatıyoruz Çocuklarımın üzerine tişört ve ınce bır pijama gıydırıyorum Besıgımız ve yatağımız klımanın karşısında değil arka tarafında kalıyor Onemlı olan klıma dırek sıze çocuğunuza vurmasın yoksa sıcak da çocuk uyuyamaz rahat edemez
The_paues silbastanbaslamakgerekbazen Gaziantepteyiz biz aşırı sıcak ev 30 derece.klima var ama hastalanır korkusuyla açamıyorum atletle geziyor😀
ndmr Kıbrıs’ta yaşıyorum ve hava inanılmaz sıcak gece bile sıcak. Evimde iki tane klima var ikisinde açıp evin bütün kapılarını açıyorum. Ortalama 26 derecede çalışıyor ikiside. Evin sıcaklığı ise 23/25 derece arası değişiyor. Havayı kuruttuğu için buhar makinesi de çalıştırıyorum bazı günler ihtiyacım olmuyor çünkü burada hava baya nemli. Evin içinde bebeğimi bazen zıbınla veya şort tişört ile duruyor.Ayakları çok aşırı derecede soğuk olmadığı sürece çorap giydirmiyorum. Bebeğim 5.5 aylık. Çok şükür bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım
Bebegim38 Balteknem markası ne sizin bilmiyorum,kumanda da işaretler var her markada ama bizde auto yazıyor yanında yuvarlak içinde 4 parça yaprak gibi pervane gibi şekil var. Bu modun şöyle özelliği var mesela 24 yapıyorsun başta odayı 24 e getirene kadar soğutuyor sonra 24 de sabit tutuyor. Ben üfürmesini de hep tavana doğru yapıyorum bize gelmiyor direk hava.