dün nöroloji kontrolümüz vardı kafam kanama kelimesinden sonra dondugu için hatırladıgım kdarıyla anlatıcsm , gittigimizde vucudunu tamamen soyup muayane etti gayet iyi dedi hareketleri bir ultrasyon istedi , çektirdik çektirirken kücük yuvarlak birşeylerin boyutunu ölçtü adam olmaması gereken birşeyler oldugunu anladım neyse doktora cıktık bu arada yogun bakım sürecinde ultrasyon çekilmiş yine aynı sekilde , doktora gittik doktor evet bekledigim birşeydi dedi kanama geçirmiş bebeginiz dedi sağ taraf yaprak gibi sol taraf öyle degil bakın diyr babasına gösterdi hatta kisti var birde dedi bu kist zararsız tedavisi ilacı yok kendiliginden giden birşet dedi ama benim için gidip gitmemesi degil bizde bırakacagı izlerhasarlar gibi kınuştu sonrasında zaten odadan yok oldum gibibirşey yürğmesinde güçlük falan dedi fizik tedavi yapıcaz dedi bekleyecegiz dedi suan cok erken dedi kontrollere geleceksiniz takip edicez dedi 6 hafta sonra cagırmıştı normalde ultrasyon sonrası gerek görürse , ultrasyon sonucu yüzünden 4 haftaya düşürdü aynı durumu yaşayan bilen varmı bu ne kadar normal pvl diye bir hastalıktan bahsetti, ve evresi 1. evreymiş ve unutmadan bu kanama kücük veya büyük benim bilgim yoktu hastanede yogunbakımda geçirdiyse bana bilgi verilmesi gerekirdi bunu ayrıca görüşücem hastaneyle önemli olan şuan sağlığı