civcivoz Biprensannesig kolileri oda oda yapmak çok kolaylık sağlıyor. Ben taşınırken öyle yapmıştım işte atiyorum kolinin üstüne yatak odası nevresim kıyafet- salon TV ünitesi çekmece dolap- gibi yazıp orda yazidigim şeylerle dolduruyordum baya iyi olmustu
kanalize Biprensannesig çok mantıklı veya içinde ne olduğunu direkt üzerine yazmalı yerleştirirken kolaylık olur biz de urfaya gidiyoruz 40 bin tl nakliye ücreti çıktı
Melis55123 Biprensannesig mutfak eşyalarını özellikle kırılacak olanları gazeteye sarıp kolilere diklemesine koymuştum,benim için çok önem arz edenleri de her ihtimale karşı kıyafete sarıp dik koydum sıfır kırıkla taşındım kolaylıklar diliyorum
Zuzua Biprensannesig faceden de bakabilirsin bu arada. . 1+¹ ler 10 bin . Eli yuzu duzgun olanlar. Yoksa 2+¹ ler 12 13 cikiyor yukari
Melis55123 Biprensannesig birde koli üstlerine herşeyi yazdım mutfak tencere,yatak odası komidin gibi yerleşeceğim zaman kolileri hangi odaya aitse oraya koyup yerleştirdim
Biprensannesig Biprensannesig benm toplanmam bitmek üzere darısı bütün ev toplayan tayincilerim basına🩵