Biprensannesig vanda ipekyoldayim asker esiyim . . Toplanirken once kullanmadiklarinizla baslayin . Kolileyebilcegniz herseyi koliye koyun . Tasima sirasinda eve esyalar girdiginde karma karsik olmazsiniz .
1_Cam tabak bardak :Kolilerde kirilacklari balon posetle yoksa direk stresle yapin . Ozellikle bardaklar strecin etkisiyle birbirne yapisiyor ve sallanmiyor. Koli etrafinada . kullanmadgniz temiz posetlerle cerceve yapin . Veya fazla kolileri yirtarak kenar destegi saglayin . Yere sert konulursa inleyecektir .
2_Kiyafet:Kiyafetler filan koli icine posetlerle koyun . Ustune esinizin ve sizin adlarinizi yazin . Ayri ayri kolileyin .
3_ temizlik malzemelerinide akmaya karsi posetleyip koliye koyun ve ustne yazin
4_ yorgan yastik hurca koyun ve en battal posetle hurcu posetleyin . ( Bnm hali posetlerinde araba yagi lekesi gbi leke vardi posette yirtilmis ucuna surulmus)
5_ bende ufo vardi . Kolide ne olur ne olmaz dedim patlamasin dedim . Evde bi ortuye sardim bagladim . Disinada kolisini etrafindan iple bagladim . Kucuk ev aletlerinize farkli yontem olark deneyebilirsiniz. .
5 tv kutunuz insallh vardir . En onemlisi.
6_evin bnm dokuntu olark ifade ettigim herseyi bi koliye koyun . Gittigniz yerde yerlestrirken atacklarnizi atarsiniz.
7 kolilernizin ustne notlar yazin . Cam tabak bardak . Dekor.
8_ en son yasam malzemeleri . Gidince ilk acacaginiz en lazm olan seyleri koyun . Sizi yerlesene kadr idare eder.
8_ gida : kopuk . Ve gene koli yapin
Aklima gelmedi daha . Koca da geldi bnm . 🤣 Cok uzun oldu yaaa.