Perapoyraz Arslan Neden olmasın ki illa uyumlu olması gerekmiyor bence :) ikisi de güzel isimler emir ve demir olsa mesela çok komik geliyor bana birde karıştırılabilir söylerken
Arslan Perapoyraz Aynen bende sizin gibi dört dörtlük uyum beklemiyorum zaten emir demir gökalp göktuğ gibi çok bir uyum aramıyorum 😄 Ben Emiri beğendim eşim Alperi beğendi.
MoonCrystal Arslan o zaman başka söze gerek var mı biri senin diğeri eşinin begendigi mis gibi gayette güzel emir alper 😄
sek_kahve Arslan uyum olmaması daha iyi olur ikizlerde, Emir ve Alper çok iyi. Benim ikizlerim Yekta ve İkbal
delirmeceler Arslan emir -aren Emir Kağan Emir -yaman İsmi her ne olursa olsun ikiside adıyla sağlıklı mutlu yaşasınlar
Minel-inannesi Arslan ya ben ikizlerde kokeni ayni, seslenmesi farkli isimleri cok yakistiriyorum Demir-Tunç gibi
Bebegim38 Arslan Emir son kararınız mı 😅 öğretmenim ve tanıdığım en az 20 tane Emir isimli öğrencimin hepside yüksek yaramazlık seviyesindeydi😂 Alper şahane ama ılımlı uysal ☺️ Çınar larda aynı şekilde uyumlu
Arslan Bebegim38 Ya hiç bir isim kesin değil şuan zaten emir kulağıma hoş gelsede anlamı güzel değil.Derşnlemesine düşünürsek seslenmesi isim anlamı falan derken neredeyse hiç isim bulamıyoruz.Bi oglum daha var onun ismi Ali Kerem.Keremden çok emin olduk hemen koyduk anlamıda güzeldi.Ama bunlarda bulamıyoruz 🙈
Dyldrm Bebegim38 aiiyyy oğlumun adı emir 4 yaşında su an akıllı bir çocuk ama çok konuşuyor biraz fazla 😂😂 yaramazlıkta pek yok ama ben mi alıştım bana mı öyle geliyor bilemedim 😂 siz daha fazla emir gormussunuz sonuçta 😂
Dyldrm Arslan emir isminin anlamı güzel. Bir şehrin başı komutanı anlamına geliyor. Ve gerçekten de öyle yani liderlik vasfı yüksek