Merhaba arkadaslar bebegim 5bucuk aylik bi kaç gün önce bacağında şişlik hissettim diğeri daha inceydi hemen ortopedi ye gittik kalca cikikligiyla ilgili bise sandık ama cikiklik yokmuş gelişim geriliği yok lenfodemden suphelendi dr 3 4 ay sonra geçmezse gelin dedi lenfodem mi diye bakalm bi tedavisi yok zaten falan dedi yani bildiğiniz fil hastaligi Google lenfodem yazınca dünyam başıma yıkıldı o kadar özele gittim çocuk dr lari hiç bise fark etmemiş sonra dr lara yazınca hematoloji ye gidin dediler üniversiteye gittik hemen orda görür gorme hemihipertrofi dediler tabi teşhisi koymak için bi kaç test yapıldı dopler batın usg çok şükür temiz çıktı genetik testi kaldi onun sonucunu bekleyecek bakalm hayırlısıyla Rabbim bebislerimizi her hastalıktan korusun genetik bi hastaliksa bizde kimse de yok nasıl oluyo böyle bise bilmiyorm 3 ayda bi organlarindaki bi tümör gelişimi var mı diye bakılacak kolu ve bacağı diğerine göre daha tombis olcebildik mi bilmiyorum ama o bacak daha uzun hemili anneler tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim sizin çocuklarınızda yürürken bi sorun oldu mu bacak boy uzunluğu aynı miydi