birannebir Prensesminik42 bende sadece geri cekilme Herkes riskli diyor ama herseyden korkar oldum artık spiral düşünüyorumda korkuyorum hepsindende
maviiiissss ezgiii12490 bende 40 km çıkmasını bekliyorum spiral düşünüyorum ama etrafımda sürekli kanaması olan insanlar oldu o yüzden sanırım prezervatif kullanacak gibiyiz
adalinamomm ezgiii12490 Ben de yaptıracaktım sağlık ocağındaki hemşire hormon veriyorlar resmen bebeğini etkiler bence vurunma tabi yine senin kararın araştır demişti ben de vazgeçtim.
reyhan30 Happybaby06 aynen ikinci çocuktan sonra da canım istemez oldu zaten uyku daha tatlı geliyor artık 😂
khasret gizem231217 emziren annemisiniz ..hangi hapı kullanıyorsunuz..bende doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum
gizem231217 khasret evet emzoriuorum doktorum cezeretta önerdi onu kullaniuorum ama hapin koruyuculuguna da tam inanasim gelmiyor o yüzden çift korunma yapiyorum
Sukranazad ezgiii12490 bebeğim şuan 10 aylık doğum kontrol hapı kullanıyorum 8 ay hiç adet olmadım hapı bıraktım bir ay sonra âdet oldum şimdi yine başladım hap kullanmaya ve artı geri çekilme🤣
Ythn12 minikoglummmmm merhaba sipral taktırınca geri çekilme olmazsa hamile kalınıyormu hiç bilgim yok bende düşünüyorum. Geri çekilmesimi gerekiyo sipral olduğu halde
Ulviyye14 ezgiii12490 ben adet günümle ve geri çekilmeyle korunuyorum.gerçi çokda şey yapasım yok ama mecbur hiss ediyorum.zaten ilişkiye hevessizdim doğumdan sonra tam bir nine oldu hormonlarım))yumurtlama günlerimdü asla ilişkiye girmiyorum,başka zamanlarda da geri çekilme ve hemen yıkanıyorum.Şükür şimdiye kadar bir yanlışım olmadı))umarım uzun zaman da olmaz🤣
Keremlihayat Ulviyye14 ne kadar süredir böyle korunuyorsunuz, benim de beş aylık bebeğim, son iki aydır düzenli âdet oluyorum, yumurtlama gününe dikkat ediyorum ama yumurtlama düzenli olmayabiliyormus doğumdan hemen sonra diye duydum.
sevdakavakli Ulviyye14 riske atmayın bir yıl bile dolmadan hamile kaldım ben geri çekilme ile şimdi hem spiral var hemde prezervatif hiç ihtimal kalmasın istiyorum 😅😅
meriiiiiiiiii adakussss bu spirali ne özelliği bar bende düşünüyorum hangisini taktıracağım bilmiyorum bilgilendirir misiniz bugün doğum yapalı 41 gün oldu bide ne zaman taktırabilirim
rabia_mndc124 meriiiiiiiiii Ben de taktırdım 40 ım çıkınca kayma oldu 6 ay bekleyin dogum kontrol hapı tavsiye ederim çok zor bi operasyonla alındı
9876anne ezgiii12490 3 aylık iğne yok bulamıyorum 3 aylık hap varmış yeni çıkmış onu kullanacam bebeğim 2 buçuk aylık
9876anne Keremlihayat bende bilmiyorum bu gün aile hekimimiz yeni çıkan bir hap dedi bende deniyecem.ayrintili bilgiyi eczacınız verebilir.
Ulviyye14 Keremlihayat bende ilk 6ay adet görmedim.o zamanlarda geri çekilmeyle korunuyordum.adetten sonra da adet günümle devam ettim.ama adet dönüm bozuldu biraz,daha doktora görünmedim.şu an bebeğim 11aylık
birbeyazoglanbirkarakiz enesnergiz istediği zaman taktırabilirsin. Hastaneye göre değişiyor ama genelde adeti beklemene gerek yok deyip takıyorlar gebelik testi yaptırıyorsun sonuç ile gidiyorsun
kanalize Bin tane yöntem var hala bin giri çikilmi bişki birşiy yik nasıl korunduğunu soruyor korunmadığınızı sormuyor ! aferin 👏🏻