Fatosveaselbebek Kesinlikle hemen sak diye vericem demiyorum doktoruma ve eczaneme danisicam netten baktım BAYBAY damla ise yaramış insallah bize de yarar
Fatosveaselbebek Dorukege tabiki hemen buraya yazarım şimdi zorla uyuttum bu gece şanslıyım normalde 5 bucukta uyur gümde 5 saat bile uyumuyor ki 12 saat uyuması lazım sizde bi netten bakın ben de bakıyorum yarin doktoruma danisicam
Ezgiaygunn Fatosveaselbebek benim kizimda öyle sabah 9 da uyuduğunu biliyorum bebek bu illaki düzensizliği olucak ilaç verip çocuğunuzu sersem etmeyin derim ben
Fatosveaselbebek Dorukege tabiki hemen buraya yazarım şimdi zorla uyuttum bu gece şanslıyım normalde 5 bucukta uyur gümde 5 saat bile uyumuyor ki 12 saat uyuması lazım sizde bi netten bakın ben de bakıyorum yarin doktoruma danisicam
Fatosveaselbebek Valla ben hiç kendimi düşünmüyorum ya 12 saat uyku diyor kızım icin benimki 5 saat gündüz bi kere yarim saat bu çocuk nasıl gelişecek hemen yarına insallah doktoruma sorucam yok kullanma derse ben ne yapayım çocukta uyku denen bisey yok dicem bu zamana kadar sormadigim hataydı bi kere dedim Gazi var gaz damlasi verme bol bol emzir demişti öyle yaptım gecti ama o zaman küçüktü suan 7 aylık olduk iki aylıkken uyumuyordu halen uyumuyor 🤣
Fatosveaselbebek Ezgiaygunn ilaç değil bitkisel tabiki ilaç verip çocuğumu ilaç bagimlisi yapicak değilim Doktorum ne derse onu yaparım herseyi ona danışırım zararı yoksa niye kullanmayım sonuçta kan ilacı veriyoruz vitaminler bunların da zararı yok zararı olmayanı veriyoruz biz anneyiz sizin gibi çocuğumuzun icin en iyisi neyse en sağlıklısı neyse onu yapıyoruz
Aryamurat Ölüyorum uykusuzluktan birde hastalığım yetiyor bittim resmen allah rızası için sor paylaş ne olur kaç aylıkken verilebilir birde şimdiden teşekkürler
Fatosveaselbebek Hanımlar doktorumu aradım 4 den snr ara beni yardımcı olucam size dedi suan çok yoğunmuş özel de Doktorum devlet değil aricam 4 de size hemen yazicam
Demetcivan Kızlar ben 1 haftadır kullanıyorum bay bay damlayı oğlum 5 aylık ben rahat ettim çocuğunuzun kilosuna göre verebilirsiniz tamamen bitkisel benim oğlan gündüz hiç uyumuyordu yatırırdım 10dk sonra uyanırdı sonrasımı bütün gün ağlan huzursuz Bi bebek yorgun Bi anne doktorumda sordum Bi zararı yok dedi sizde sorun başlayın
maviboncukruyasi Demetcivan doktorunuz mu yazdı nasıl aldınız 7 aylık bebeğim 20 dk da bir uyanıyo gece uykuları çok kötü e tabi bir süre sonra bende sinirli bir hal alıyorum. Kac damla nasıl veriyorsunuz gunde kaç kere uykudan ne kadar önce