Smrhls gazdandir gaz sancısı çekerken olabilir. Beslenme sonrası mutlaka gazını hem ağızdan hemde alttan çıkarin. Beslenme sonrası hemen dik bir şekilde omuzunuza yaslayıp sırtını yukarı doğru sivazlayin belirgin bir şekilde. Sonra pıt pıt yavaşça vurun ara ara. bacaklarını karnına iterek bezi açık vaziyetteyken alttan gazını çıkarmasına yardımcı olun. Gaz sancısı gelince ara ara inleyebilir tam gaz dönemleri daha küçük olduklarından nasıl gaz çıkaracağını bilmiyorlar youtuba da bi bakın gaz çıkarma videolarına daha açıklayıcı olur.
Ayrıca yatmadan önce de ılık bir banyo iyi olur havalarda sıcak zaten her gün ılık su içinde biraz dursun yatmadan önce. Çok rahatlar
Birde dilerseniz kimyonlu su verebilirsiniz gazına yardımcı olur benim 2 çocuğum var ikisinde de verdim bir sorun olmadı çok şükür. Kimyonlu su içinde internetten tam tarife bakın bizim doktorumuz da önermişti kendi kızıma öyle yapıyordum hiç şurup damla vs kullanmadık gaz için demişti. Gazdan dolayı ise böyle yöntemlerle rahatlatabilirsiniz ki büyük ihtimal gazdan.
İlk 4 ay gaz problemi yaşanıyor ama sonra öğreniyorlar gaz çıkarmayı birazda hareketlenme başlayınca tabi rahatliyorlar o aylardan sonra geçmiş olsun 🥰