kelebekmisalii Evde yalnız olup da bebeğinizi bırakıp duşa girdiniz mi hiç veya bebeğinizin de beşiğini banyoya koyup duşa girdiniz mi
Deletedmom_110 kelebekmisalii hergün giriyorum bebekken poşete bağlıyordum emniyet kemeriyle sımdı yürüyor oyalayıp giriyorum
Aslininannesi kelebekmisalii uyutup banyonun kapısını tam kapatmadan onu duyacağımdan emin olarak giriyordum
kelebekmisalii paralelevrendemutlu bende giricem ama tereddüt ettim hemen çıkarım zaten de acaba beşiğini banyoya koysam o da banyo da yanımda durmuş olsa diye düşündüm
PamukPrensesannesii kelebekmisalii banyonun kapısının önünde koyup kapıyı açık bıraksaniz daha sağlıklı olur sanki
paralelevrendemutlu kelebekmisalii hemen çıkacaksanız gerek yok bence. Sesten alıyor mu bilmiyorum benimki çok sesten alıyor ben kapıyı kapatıp hemen girip çıkıyorum
marsiyen kelebekmisalii Bebeğimi ana kucağına koyup banyoya koyuyorum banyom geniş sürekli gözüm üstüne oluyor.
_YanakReisinAnnesii kelebekmisalii çok daha küçük aylarında uyurken giriyordum çünkü zorundaydım, eşim günlerce göreve gidiyordu onu beklesem kokardım ay 😬max duşta kalma sürem 3 dakikaydı 😂
Isimsizzz kelebekmisalii çok yaptım ama oğlum uyanık olsada uyuyor olsada banyoya yanıma aldım reflusu vardı kuşan bir bebekti korkuyordum.
Birdunyabircennetannesi Çok girdiğim oldu Banyonun kapısını açık bırakıyorum uyurken giriyorum Bebeğiniz küçükse pusete koyup o sırada hızlıca da girebilirsiniz
HicretArin kelebekmisalii beni görmediğinde çığlıklar attığı için girdim bir kaç defa onun dışında babası evdeyken girmeye çalışıyorum
msoylu kelebekmisalii uyku saati geldiğinde uyutuyorum ve banyonun kapısını açık bırakıp onu duyacağım şekilde duşa giriyorum en fazla 10 dk sürüyor bu şekilde daha güvenle geliyor bana 😅
AEgemm kelebekmisalii uyanık ve keyfi yerindeyse acele girmem gerekiyorsa ana kucağına banyonun önüne koyuyorum içerden de müxik açıp giriyorum
Storymoon kelebekmisalii giriyorum bekle diyorum oyuncaklarıyla oynuyor yada mama sandalyesine koyuyorum banyonun kapısı acık sekilde gelip bakıyor bazen çıkıyor musun anne diyor olee yni bi sorun olmuyor çok şükür 3 yaşına girecek
_nidosunannesi_ kelebekmisalii kızımı uyutur uyutmaz duşa girerim ne zaman uyanacağını bilirim çünkü. Eğer gündüz olmazsa eşim işten gelince girerim garanti olsun🤣