evamerve larisa13 80 varım sanıyorum bi 10 kilo vermem lazım 😢 başlayalım ne kadar erken o kadar iyi. Sadece emzirdiğim için endişeliyim, kalite düşmesin miktarı azalmasın. Tecrübeli olanlar yazarsa bilgileniriz.
idilgokce Dügun var arkadaşlar sizce ağustosun 20 sine kadar 15 kilo verebilir miyim ? Gec mi kaldım çok kafama takıyorum
yagmuryigitalp larisa13 emziren anneler nasıl kilo verebilir peki 🥺 boğazımı tutamiorum tam doymadigim zmn sütüm olmuo napmam lazım neler yiyip kilo verebilirim aynı zamanda sütüm gitmesin bebeğim küçük 3ay 21gunluk
Havva97 yagmuryigitalp süt yapacak şeyler ye mesela çaylar iç şekeri azalt zayıflamak istiyorsanız kalori açığı bırakmanız lazım örneğin günlük alman gereken kilo 2 kiloysa 1 kilo vs al bu şekilde verin sütünüze dikkat edin
larisa13 yagmuryigitalp Bebeklerimiz aynı zamanlarda… sağlıklı beslenirsek süt kalitesi azalmaz. Bol yeşillik tüketmelisin ve bol su önemli olan bu🌸
yagmuryigitalp Havva97 ben nasıl yapacam ilkez boğazımı tutacam bu diyet kalori seyinden anlamiorum anlayan arkadaslar bana liste yapabilirmi sutumde azalmasin
larisa13 yagmuryigitalp şekerden hamurdan uzak durursan bile kilo verirsin emzirmekte kilo verdiriyor aslında..
Minnokkunannesi Bende bugün başladım. Bebiş 1 aylık.Ekmeksiz doyamıyorum öneriniz var mı en büyük sıkıntım ekmek
evamerve Minnokkunannesi eskiden ekmek yemezdim şimdi sabah evde ekmek yok diye telaşlanıyorum sanki öyle bi ekmek isteği.