larisa13 Birlikte başlarsak birbirimize motive oluruz🌸Hem gün içi öğünlerimizi de bu post altında belirtebiliriz.Benimle başlamak isteyenler ??
QueenMommm larisa13 ben 10 gün oldu başlayalı 4 kilo verdim bile hala devam ediyorum inşallah bu sefer başarıcam 🤝
Darlingmom larisa13 1 buçuk ay olucak diyetteyim 8 kilo verdim bakalım bu hafta kaç kilo vericem bayrama kadar 60 olmak istiyorum
Gamzeay1 larisa13 cuma günü diyetisyene başladım çarsamba tartı günüm çok heyecanlıyım ❤️🌸 isteyene diyet listemi paylaşabilirim
yagmuryigitalp larisa13 emziren anneler nasıl kilo verebilir peki 🥺 boğazımı tutamiorum tam doymadigim zmn sütüm olmuo napmam lazım neler yiyip kilo verebilirim aynı zamanda sütüm gitmesin bebeğim küçük 3ay 21gunluk
evamerve 7 hafta önce doğum yaptım ve zayıflamak istiyorum. Emziriyorum ve iştahım çok açık, doymuyorum maalesef. Belki burda birbirimizi gazlarız iyi olabilir.
evamerve larisa13 80 varım sanıyorum bi 10 kilo vermem lazım 😢 başlayalım ne kadar erken o kadar iyi. Sadece emzirdiğim için endişeliyim, kalite düşmesin miktarı azalmasın. Tecrübeli olanlar yazarsa bilgileniriz.