betull_ bazen sonuçlar yanıltıcı olabiliyor mesela benim oğlum harketsiz ve bayrama denk geldi 2 gün öncesinden gittim çocuğumu almasi gerektiğini söyledi 37 haftada ve başlarda sıkıntıli birşey demedi doktor bu haftada bana down sendromlu başı küçük kollari ayakları küçük ve zeka geriliği olabilir gelişimi de pek iyi değil dedi ben şok oldum başımdan vurulmuşa döndüm doktorla tartisdim ebe vardı beni sakinleştirdi nasıl ya dedim başta demiyorsun şimdi mi anladın sorunu olduğunu biseyler soyledi kendince aglamakdan helak oldum almam lazım bayram girecek beklersen ölürse karnında sorumlusu ben dehilm dedi bide pandemi dönemi yasaklar vardı otobüs yolculuğu annemgil farklı şehirde beklemek zorunda kaldım dua ettim bişey olmasın diye izin aldılar annemgil geldi ve direk gittim doğuma hareket hala yokdu ve doğurdum doktor yanasdi bana çok şükür biseyi yokmuş dert ettiğine deydi mi dedi hay allahim ya yani diyecehim su canım dua et rabbimin vardir bir bildiği bu sonuçları ben yaptırmıştım temiz cikmisdi doktor böyle deyince şaşırdım kaldım rabbim yardim etsin inşallah sağ sağlım doğar yavrunuz 🤲