Mcnkarsel iaqazade cidden erkeği kızı yok. Oğlum 2 yasında. Maşallah çok usludur. Tanıdığım kız cocukları çok fena😂
_YanakReisinAnnesii iaqazade erkeği kızı yok bence bunun ya tamamen bebeğin karakteriyle,mizacıyla alakalı 😬
alinduhatg iaqazade yaramaz değilde haraketli ya öyle kırıp dökmek yok sadece suan keşif aşamasında herseyı deniyo
_YanakReisinAnnesii iaqazade zor çocuk kendini her türlü belli eder canım merak etme 🥲nerden biliyorsun diye sorma biliyorum ..😂
Mcnkarsel iaqazade maşşallah yine usluydu ama tabi kücüktü oyalaması daha zordu. O yüzden o zamanları daha zor hatırlıyorum. 1 yasından sonra rahatlamaya basladım, 2 yaşa doggruda özgürleştiğimi hissetmiştim.
alinduhatg iaqazade bebekliği çok sakindi ne diş ne gaz ne uykusuzluk bilmedim ama bu 2 yaş sendromu benı 1 haftada yordu
_YanakReisinAnnesii iaqazade benim oğlan her dönem huzursuz çingen bir bebekti 😂yemesi sorunlu mesela aşırı seçer ve doğar doğmaz meme reddi yapmıştı asla anne sütü veremedim. Eli ayağı durmaz tepinir dururdu ve şimdi çok enerjik bi çocuk. En ufak şey de bağırarak ağlardı hâlâ aynı hemen yırtınarak ağlıyor en ufak şey de. Eğer gerçekten bakmakta zorluk çekiyorsan zor bir çocuk yani. Şuan 3 yaşında nerdeyse benim oğlum ve herkes gerçekten tek kişinin bakabileceği bir çocuk olmadığını söylüyor 😂bakıyoruz ama be mecbur yavrun işte ne yapcan 🥲Allah sağlık sıhhat versin hepimizinkine elbet büyüyecekler ☺️
Aptalllarsizi iaqazade benim 2 oğlum var cidden yaşadığıma şükrediyorum tabi yaramaz olan kızlar da var ama geneli erkek çocuklar yaramaz görümcemin 3 kızı var ben senin yerinde olmak istemezdim diyor
neseaydin 3 oğlum var. Allah’ım kızım hepsinden beter. İnatçı,dediğim dedik,gittiği yerden hemen sıkılan…