egekulk ayseandyigit şuan 4ay 23 günlük kendi işini çoğunlukta görüyor ama bazen yapamadığı da oluyor pnıda masajla ben çıkartıyorum
ayseandyigit askbebegimmbenim 4 ayımız doldu ama geceleri gaz sancısı oluyor yine.. ne yapacağımı bilemedim
askbebegimmbenim ayseandyigit yakındır canım bol bol masaj yap uyumadan önce sıcak duş çok iyi geliyodu birde Nurse harvers colex şurup vardı o bize çok iyi gelmişti ama 4.aya girdiyseniz bitmek üzeredir
ayseandyigit meltem02 4 ayımız doldu bizimde devam ediyor hala.. gündüz sıkıntı olmuyor ama gece uyumuyor
OykuMom123 2 .aya girince tam bitmedi ama epey rahatladı ağlama krizleri son buldu diyebilirim sadece gazı varsa uyumuyor çıkarınca uyuyor
meltem02 ayseandyigit bizde gündüz uyuyorduk gece uyumuyorduk 40ı çıktı birde doktorumuz probiyotik ve gaz damlası verdi o gün bu gündür gündüzleri az uyuyor gece uyuyor artık
sscan40 ayseandyigit 5 aylık olduk ama bitmedi ya. Ben de dört gözle bekliyorum ne zaman bitecek diye
ayseandyigit sscan40 bugün doktorumla görüştüm de alerjimiz var bizim ondan kaynaklıymış bu gazlar:( 7-8 ayı bulabilir bitmesi dedi
ngp ayseandyigit gerçekten mi bizimde alerjiniz var 4 aylık sanki bir kaç gündür geceleri özellikle arttı gibi diyet açıyorum ama öncesinde de vardı. 7-8 çok uzak ya. Bir şey önerdi mi?
ayseandyigit sscan40 evet emziriyorum.. doktor gaz ilaçları pek fayda etmez çünkü bağırsaklarla ilgili bir sorun dedi. Probiyotikler iyi geliyor sadece,,forbiome önerdi alerji doktorumuz Bu şekilde idare edicez alerjisi bitene kadar,,
ayseandyigit ngp alerji doktorumuz forbiom probiyotik önerdi çocuk doktorumuz da bifidrop probiyotik önerdi.. alerjik bebeklerin gaz sorunu biraz daha uzun sürüyormuş☹️ bende yakında fırınlanmışlardan diyet açacağım ama çok korkuyorum eski günlere döneceğiz diye..
ngp ayseandyigit evet maalesef fırınlanmış açtım ve yine kötü oldu başa döndük bir de mamasını değiştirip denicez. 6 aylığa kadar diyete devam. Size de çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırlar.
ngp ayseandyigit ben ette yiyemiyorum ondan başlıyorum hep kan oluyor. Artık geçen açtığımda olmadı. Fırınlanmış süre geçtim ama maalesef küçücük yemiştim kibrit kutusu kadar karnı çok ağrıdı az az kan oldu çok huzursuz oldu. Kotkmayın bunlar iyilikleri için böyle böyle maruz bırakarak qlıştırmaya da çalışıyoruz bir nevi. 3 gün falan etkisi yüksek oluyor sonra yavaş yavaş düzeliyor açma işleminde. Umarım iyi gider bebişiniz kurtulur.