aleksandralarossa Kızlar Antalyada gidip memnun kaldığınız alkolsüz aile oteli tavsiyesi yaparmısınız lütfen(:
pasaklisinkukuli aleksandralarossa alköllü olanda alkol kulmanmazsanız olmaz mı bilmediğim için soruyorum
delirmeceler aleksandralarossa yanlış hatırlamıyorsam algora ve grand cortaiz otel vardı aile ve alkolsüz dü diye hatırlıyorum
Zeyneppkerem aleksandralarossa Altis otel, selge, wome deluxe, modern saraylar. Alkolsüz muhafazakâr oteller.. modern saraylar harici 5 yıldızlı hepsi.
aleksandralarossa pasaklisinkukuli gecen yıl katımızda alkol kullanan lar yüzünden sıkıntılar yasadık o yüzden bu yıl alkolsüz olmasını istedik 🥲
aleksandralarossa Gul-42 gecen yıl gittiğimizde katta sarhoşlar kusanlar 🥺 hiç gece uyuyamamıştık . Daha rahat ederiz inşallah ☺️
Gul-42 aleksandralarossa gecen yıl gıttık yan odamızda bır kavga oldu tabı ıckıde var yemın ederım resepsıyonu 10 kez aradık 5 yıldızlı bıde sonra polısı aradım geldo goturdu cunku adam kadını yakalamış Hepsını net duydum adam öldurecek elınde kalacak duya duyada uyuyamazdım polısı aradım cunku adam kadını balkona cıkarıp bırseyler yapıyordu
dayes aleksandralarossa yemekleri beğendim çeşit olarak da lezzet olarak da iyiydi bence, deniz çok uzak değil yürüyerek de gidilir ama otel istediğiniz zaman golf aracıyla denize bırakıyor gelip alıyor da sanırım ama biz dönüşte yürüdük hep, 10 dk sürmez
Momasel aleksandralarossa adin oteli tavsiye ederim çok çok çok güzel bir otel çalışanları çok iyi sizi yerinizden kalkarken görseler koşup geliyorlar ne istediniz diye getiriyorlar ben çok memnun kalmistim