Bebeğim 36 haftalıktı fakat gelişim geriliği olabilir diye doktor acil sezeryan dedi ve doğum yaptım cuma günü bebeğimi direk küvöze aldılar solunumunda sıkıntı var diye sonra aradan 1 hafta geçti ben cuma doktora gittim bandaj çıkarttırmaya işte sonra benim doktorum dedi ki almadınız mı hala bebeğinizi dedik ki yok oda dedi ki işte alın çocuğunu onlar keyfien de tutuyor olabilirler Bebeği sgk dan para almak için tutuyor olabilirlermiş Her kaldığı gün 8 bin tl ödeniyor ya hastaneye Devlet tarafından yani belki bebek 5 günde düzelecek ama süreci uzatıp 10 gün 20 gün de tutuyor olabilirlermiş bunu benim kadın doğum doktorum söyledi ve bizi şüphelendirdi kesin demese de çok fazlı dolaylı yoldan anlattı hatta eşim o hastanede çalışıyor Bari size yapmasınlar dedi
Neden kendi meslektaşına iftira atsın bi doktor ne yapacağım bilmiyorum çarşamba günü hiçbir şekilde cihaza bağlı değildi bebeğim cuma günü de gördüğümde de bağlı değildi yani sadece sarılık vardı bilmiyorum beynimi yiycem çok kötü bir haldeyim ne yapayım allah askına daha bebeğime dokunamadım emziremedim 10 gün olacak….
Bebeği imza atıp çıkartsam yanlıs yapar mıyım daha emme yutma refleksi var mı bilmiyorum ordan alıp başka hastaneye mi götürsem ne yapayım ne olue yardım edin..