Ssesen Nurburakbyk ben siveno kullandım kızıma bitince minel care aldım arastırdım en iyileri bunlardı. Ama siveno çok fiyat arttırdı bütçem yetmeyince minela car a gectim suan onu kullanıyorum katkısız oldugu icin garip bi kokusu var
Ssesen Nurburakbyk ben alırken siveno daha yüksekti o yuzden minela aldım ama siveno uygunsa o da alınabilir dokusu aynı ikisinin de
defnetugce Nurburakbyk Benim kızım da beyaz tenli canım geçen sene siveno kullandım hiç yanmadık diyebilirim çok memnun kaldım. Bu sene de siveno aldım 🌼
Busragokceberra Nurburakbyk Avene aldım şuan için memnunuz.Gecen sene mustela aldım kızıma alerji bana da nasıl egzama yaptı.Bu arada internetten almıyorum.
yagmure17 kevserkamali bende siveno alacaktım sonra minela kuru ciltlere daha uygun ve sürümü daha kolay diye minela care aldım çok memnunum gerçekten nemlendirici etkili
Minedmn Nurburakbyk el yapımı %100 doğal güneş kremi kullanıyorum piyasadaki hiç bir ürüne içim rahat etmiyor :)
elisa2203 altunsoy kizim icin hip markasinin sprey formundaki gunes kremini kullaniyirum koruyuculugu guzel kizarma yapmiyor
Minedmn agustosta kızımın pişik kremlerini de yanık kremlerimi göğüs ucu kremi güneş kremi hepsini gönül rahatlığı ile kullanıyorum çünkü faydasını gördüm ve çevreme de hep onlardan kullandiriyorum onlarda çok memnun hep ordan alıyorlar
Beri_34 Nurburakbyk sebamed aldım bugün kızım için ☀️ kızım beyaz tenli olduğu için cildi aşırı hasssas güneşe çıkar çıkmaz kızarıyor . Bu markayı çok önerdiler iyi gelir umarım 🌸
melisamoms Nurburakbyk siveno aldım gelmesini bekliyorum uzun araştırmalarım sonucu temiz içerikli olduğuna ikna oldum umarım koruyuculuğa iyidir
aaminee tuuugc bende aynı ürünü aldım uzun araştırmalarım ve doktorumun tavsiyesi üzerine temiz içerikli Çok güzel bir güneş kremi
tuuugc aaminee doktorum bana mustela dedi ama niyeyse içime sinmedi Beeo daha içime sindi o yüzden onu aldım