Deletedmom238 Bayanlar iyi geceler size bi sorum var bizim yarın ikinci ay aşımız var çok mu zor oluyor ben baya stres yaptım 🙄
Ebruk42 Deletedmom238 cok sukur 6 aylik oldu kizim hic bir asida ateslenme vs olmadi yabanci insan gorunce aglamaya basliyordu bir de aglarken igne batirdiklari zaman daha cok agliyordu kucagima aldigim zaman hepsi bitti simdiye kadar insaAllah hep bu sekil devam eder aglamasina bile dayanamiyorum 🤭
Efvahi Bizim daha aşıya var ama önceki aşıdan tecrübe ettiğim bişey var. Mümkünse aşı olmadan hemen önce emzirin. Karnı ne kadar tok olursa o kadar az acı hissediyor.
Deletedmom238 Ebruk42 bende dayanamıyorum ya banyo yaptırdım aşıdan yaptıramayız diye hem banyo yaparken çok ağlıyor sonrasında da burnunu temizleyim dedim burun aspilatörü ile kıyametleri kopardı cadı o kadar çok ağladı ki inşallah aşı da sıkıntısız geçer
SevdaLinkaaa Giderken emzirdim . Gitmeden önce evde de bir çay kaşığına parol verdim doktorumun önerisiyle. Eve dönerken de emzirdim . Çok şükür sorunsuz atlattık . Darısı size inşallah .♥️
Deletedmom238 SevdaLinkaaa bizde hiç ilaç yok doktora da uzun süredir gitmediğimzden bişey de tavsiye etmedi 🙄🙄
Deletedmom238 SevdaLinkaaa bu arada inşallah çok teşekkür ederim olumlu güzel düşünceleriniz için ❤️😘
Minekulaoqlu SevdaLinkaaa benim doktorumda önermedi aşıdan önce ilaç kullanimini agizdan verilen aşı var aşıdan önce ilac verirsen aşı işe yaramaz dedi bizde çarşamba günü olduk 2 ay aşımızı allaha şükür birşeyimiz olmadi simdiye kadar
Deletedmom238 emel033031 hafta başından beri bunun stresindeyim valla inşallah sıkıntısız atlatır miniklerimiz 😕
SevdaLinkaaa Deletedmom238 Deletedmom238 Rica ederim ne demek . Ben de çok endişeliydim,çok taktım kafaya stresten benim ateşim çıktı.🤭😂
Deletedmom238 Defnedilan34 canım yaptırdım aşıyı yapılırken çok ağladı baya kıp kırmızı oldu ağlamaktan ateş düşürücü şrup verdiler ateşi çıkarsa içir diye demin 37.3 olmuştu bi çay kaşığı verdim biraz mız mızlığı var çok şükür başka bişey yok
Eceodtu Bizim ebemiz bebeklerin %90’ininda ates vs hicbir sey olmaz demisti. Beni cok rahatlatmisti bu soyledigi. Icinizi ferah tutun ates olursa nasilsa cozumu var. Siz rahat olun ki bebek de rahat olsun. Onemli olan bu bence.
Deletedmom238 Eceodtu ben şanslı bi insan değilim ya hiç muhtemelen bebişim o yüzde onluk kısımda olacak 🙄
Deletedmom238 emel033031 vurulurken çok ağladı ya gözünden yaş geldi resmen şimdi biraz mız mız ama ateşi çıkmadı çok şükür