Ayaz_Moms ilaydaaltann_ bende onu kullaniyorum ama fiyati artmis ve hizli bitiyor. O sebeple baska yontemler ariyorum😀
ilaydaaltann_ Ayaz_Moms ay ben en son aldığımda 75 tlydi ne kadar oldu acaba. Bu aralar kullanmiyorum diyebilirim çünkü artık tasmiyor bezinden yemekleri de hep mama sandaliyesinde tam giyilen önlükle yiyor
Ballikizim99 Ayaz_Moms bu aralar sürekli çamaşır yıkıyorum 💩 lekesi için önce elimle sıcak suda sabunluyorum çitiliyorum durulayıp makineye atıyorum 30 derecede hiçbir leke çıkmıyor böyle yapmayınca
Minel-inannesi Ayaz_Moms bir kovaya sicak su akitiyorum, e bebek camasir suyu tozu döküyorum, kiyafetleri koydukca camasir suyu tozu ve su ilave etmeye devam ediyorum. Aksamdan suya basip birakiyorum, sabah sıkıp makinada cevirtiyorum. Tertemiz.
gamzeci Bende baby me sprey leke cıkarıcı kullanıyorum 8 aydır kaka lekesini çok iyi cıkarıyor Du ek gıdadan aynı performansı alamadık bayramda memlekete gitmiştik kızım alerjık bebek kakaları hep sırtına kadar cıkardı gazlı yaptıgın dan bizim kakalı zıbın ları annem dalan yeşil sabunla çitileyıp yıkamış baktım 1 tane leke yok eskıden bız boyle yıkardık dıyor 🤣 deneyeceğim bende fırsat bulamadım almaya
Busraata33 Ayaz_Moms Glint leke çıkarıcı önce sıkıp bekletiyorum sonra hemen makineye atıyorum eğer atmayacaksam sıkıp bekletip suya koyuyorum sıkıp asıp kurutuyorum daha sonra makineye atıyorum.Geçen oğlumun kan ve çimen lekeli beyaz şortuna denedim tek bir leke kalmadı ☺️çook memnunum
Tugbayildizz Ayaz_Moms o en kolayı 😂 baby me toz leke çıkarıcı e bebekte var. Akşamdan kaynar suya basıyorum kıyafetleri sabaha kadar bekliyor sabah makineye atıyorum misss. Asıl mesela ek gıda lekeleri bende onları çıkaramıyorum birçoğunu
Dlrozbil Deep cleaner diye bir kir ve yağ sökücü var her şeyi çıkarıyor aklınıza gelebilecek her türlü lekeyi ben ona süper leke çıkarıcım diyorum hep beyaz giydiriyorum oğluma kaka bulaşmış kıyafetini sadece suya tutup döküyorum deep cleaner kısa program da bile hemen çıkarıyor bazen dışarıda oluyoruz eve gelene kadar kuruyor diyelim direk döküyorum atıyorum çıkarıyor krem rengi koltuğuma argan yağı döküldü sıktım bundan ıslak mendille de sildim çıkarttı
Sutlukahve-12 Ayaz_Moms canım o pok lekesini yıkadıktan sonra lekesi çıkmasa bile tamda güneşin ortasına koyunca ne hikmetse o pok güneşten sonra kayboluyor anlamadım bende
Zlm Sutlukahve-12 güneş rengi alır çünkü o yüzden 😊 birşey güneşte kalınca rengi aciliyo ya lekeninde rengi aciliyo
Bibebek_ Ayaz_Moms bugün oğlum tişörtünü çikolata lekesi yapmıştı valla dükkandaydım deterjan yoktu tişörtü ısladım lekeli yerlere bol tuz döküp üzerine bulaşık deterjanı döktüm çitiledim çıktı soğuk suda. Tabi leke tazeydi belki ondan çıktı bilmiyorum ama eski lekeler için baby me toz leke çıkarıcı var ebebekte onu kullanıyorum.
Ecekus_mom Ayaz_Moms kalıp sabun çok iyi çıkarıyor. Sıcak suda kalıp sabunla çitiliyorum hemen çıkıyor
esmaaykur Ayaz_Moms bingo oksijen çamaşır suyu lekenin üzerine döküp öyle yıkıyorum çıkartıyor renklilerde kullanılıyor
Ddkose Beyazlardaki lekenin ustune domestos dokup 60 derecede yikiyorum. Renkli camasirlarin ustunede cosla dokuyorum. Her kiyafetin lekesine ayri ayri. Sonra beyazlarla birlikte renklileri yikiyorum. Beyazlari iki kere yikamis oluyorum. Duru granul sabun ve uni bayb nin sivi sabununuda deterjan bolumune ekliyorum. Biraz ugrastirici gelebilir ama haftada 1 kere camasirlarini yikiyorum. O yuzden fazla ugrastirmiyor. Baska turlu leke cikaramiyorum. Yemek yerken kesinlikle onluk takmiyor. Gunde 4 5 kere kiyafet degistiriyoruz. Her bir kiyafeti facia gibi oluyor.